Kiadványaink

Állásbörze Kalauz

Miskolci Egyetemi Állásbörzék hivatalos kiadványa a rendezvény napján megjelenő, a helyszínen, vagy a rendezvény után a Diák Irodában az érdeklődők számára térítésmentesen rendelkezésre álló, B/5-ös formátumú, színes, reprezentatív kiadvány. Az Állásbörze Kalauz információt nyújt a diákságnak és az érdeklődőknek a Börzén résztvevő vállalatokról, cégekről.
Az aktuális kiadvány ITT letölthető.

www.uni-miskolc.hu/allasborze

Hallgatói Információs Zsebkönyv

Megjelent a 2014/2015-ös tanév Hallgatói Információs Zsebkönyve!
A kiadvány a korábbiakhoz hasonlóan sok hasznos információt tartalmaz. A diákigazolvánnyal igénybe vehető kereskedelmi kedvezményeit tartalmazó Diák Kalauz idén is külön kiadványként jelent meg.
A korábbi évek gyakorlata szerint a nappali tagozatos hallgatóknak a kari hallgatói önkormányzatok segítségével szeretnénk eljuttatni a zsebkönyvet, illetve a diák kalauzt. A költségtérítéses levelezősök számára a konzultációk idejére helyezünk ki a zsebkönyvből a bejáratokhoz. Emellett a büfékben, a fénymásoló helyeken és a Diák Irodán is elérhetők a kiadványok.
Bízunk benne, hogy a zsebkönyv egész évben hasznos segítséget nyújt majd a hallgatóknak.
Az aktuális kiadvány ITT letölthető.

Ember! Tervezz! – mert megéri…

A kiadvány hasznos ismereteket nyújt a karriertervezésről, az álláskeresési technikákról, munkajogi ismeretekről és a külföldi munkavállalással kapcsolatos tudnivalókról. A kiadvány korlátozott számban elérhető a Diák Irodában.

Munkaerőpiaci kaleidoszkóp

„A Miskolci Egyetem Technológiai- és Tudástranszfer Centrumának kialakítása és működése” című, TÁMOP-4.2.1-08/1-2008-0006 számú projekt keretében keretein belül indított karrier szeminárium tankönyve. Korlátozott számban elérhető a Diák Irodában.

„Mindennapi pénzügyeink”

A „Hogyan tovább magyarország az Európai Unióban” című előadás- és vitasorozat HETVENHETEDIK konferencia szerkesztett kiadványa

Munkajogi tájékoztató pályakezdőknek

A kiadvány az első munkahely megszerzése előtt állóknak nyújt hasznos munkajogi ismereteket.

Almanach

A Miskolci Egyetem évkönyve a 2010/2011-es tanévben végzettekkel.

Leave a Reply