Örömmel értesítjük, hogy idén is informatikus hallgatókat toborzunk gyakornoki pozícióinkra. A Miskolci Egyetem diákjai előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy a Lufthansa Systems Hungária gyakornoki programja, az IT Young Professional Program keretében, versenyképes gyakornoki fizetéssel indítsák el szoftverfejlesztői, tesztelői karrierjüket. Már 19 megbecsült munkatársunk van, akikre az elmúlt években a program révén találtunk rá.

 

Ezúttal is olyan informatikus hallgatók, nyitott és érdeklődő fiatal profik jelentkezését várjuk, akik szívesen képeznék tovább magukat professzionális alkalmazásfejlesztésben C/C+, Java, Javascript, ABAP és más programnyelveken, vagy szívesen válnának szakértővé az ilyen alkalmazások tesztelésében. Új szakmai távlatot nyit nemrég létrejött egységünk, amely kifejezetten web UI fejlesztéssel foglalkozik. Programunk alapos bevezetést nyújt a repülési iparágba, az airline képzési panelben gyakornokaink ellátogatnak a frankfurti Lufthansa központba is, ahol testközelből tanulmányozhatják egy légitársaság működését, a pilóták és légiutaskisérők képzését és a gépek műszaki ellenőrzését. A program során felkeresik a hazai légiirányitási központot is. A gyakornoki évek során folyamatos az együttműködés a külföldi Lufthansa Systems egységekkel.

 

  • BsC-n vagy MsC-n tanuló, angolul beszélő informatikus hallgatók jelentkezését várjuk.
  • A program két évig tart, résztvevői versenyképes fizetést és jelentős értékű képzést kapnak.
  • A kiválasztott fiatal szakemberek 6 hónap után szabadidejükben már a Lufthansa csoport repülési kedvezményével utazhatják be a világot, s a második évben már bónuszra is jogosultak.
  • A programba teljes munkaidőben és részmunkaidőben is lehet jelentkezni, de legalább heti 30 órás elfoglaltságot jelent.
  • Irodánk Budapesten, az Infoparkban, kellemes, parkosított környezetben, az egyetemi campus szomszédságában helyezkedik el.

 

További részletek és jelentkezés weboldalunkon: http://bit.ly/YoungProfessional2015

Comments are closed.

Post Navigation