Örömmel értesítjük, hogy idén is informatikus hallgatókat toborzunk gyakornoki pozícióinkra. A Miskolci Egyetem diákjai előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy a Lufthansa Systems Hungária gyakornoki programja, az IT Young Professional Program keretében, versenyképes gyakornoki fizetéssel indítsák el szoftverfejlesztői, tesztelői karrierjüket. Már 19 megbecsült munkatársunk van, akikre az elmúlt években a program révén találtunk rá.

 

Ezúttal is olyan informatikus hallgatók, nyitott és érdeklődő fiatal profik jelentkezését várjuk, akik szívesen képeznék tovább magukat professzionális alkalmazásfejlesztésben C/C+, Java, Javascript, ABAP és más programnyelveken, vagy szívesen válnának szakértővé az ilyen alkalmazások tesztelésében. Új szakmai távlatot nyit nemrég létrejött egységünk, amely kifejezetten web UI fejlesztéssel foglalkozik. Programunk alapos bevezetést nyújt a repülési iparágba, az airline képzési panelben gyakornokaink ellátogatnak a frankfurti Lufthansa központba is, ahol testközelből tanulmányozhatják egy légitársaság működését, a pilóták és légiutaskisérők képzését és a gépek műszaki ellenőrzését. A program során felkeresik a hazai légiirányitási központot is. A gyakornoki évek során folyamatos az együttműködés a külföldi Lufthansa Systems egységekkel.

 

  • BsC-n vagy MsC-n tanuló, angolul beszélő informatikus hallgatók jelentkezését várjuk.
  • A program két évig tart, résztvevői versenyképes fizetést és jelentős értékű képzést kapnak.
  • A kiválasztott fiatal szakemberek 6 hónap után szabadidejükben már a Lufthansa csoport repülési kedvezményével utazhatják be a világot, s a második évben már bónuszra is jogosultak.
  • A programba teljes munkaidőben és részmunkaidőben is lehet jelentkezni, de legalább heti 30 órás elfoglaltságot jelent.
  • Irodánk Budapesten, az Infoparkban, kellemes, parkosított környezetben, az egyetemi campus szomszédságában helyezkedik el.

 

További részletek és jelentkezés weboldalunkon: http://bit.ly/YoungProfessional2015

Bosch JMP Instant – „Írd meg sikertörténeted egy nap alatt!”
2015. június 12., péntek (Miskolc)
Több lépcsős kiválasztás egy nap alatt!
Tégy meg három lépést egy nap alatt vezetői karriered felé.
Egy nap alatt végigjárhatod a Junior Managers Program kiválasztási folyamatát:
– egyéni illetve csoportos feladatok

– HR és szakmai interjú

– bemutatkozás a telephelyi felső vezetésnek

Írd meg most a sikertörténeted és jelentkezz!

Bosch JMP Instant – „Írd meg sikertörténeted egy nap alatt!” további részletek…

Tisztelt Hallgatók!

Dinamikusan fejlődő cégünk – mely egy nemzetközi munkaerő-közvetítő cég számára toboroz diákokat, majd képviseli és menedzseli őket – a segítségüket kéri, hogy az általunk kínált munkalehetőség a lehető legtöbb diákhoz eljusson. A mi célunk, hogy támogassuk őket abban, hogy nyári munkát vállalhassanak, gyakorolhassák a nyelvet, eljussanak világhírű eseményekre és felfedezzék Angliát.

Nyári munka Angliában!

Idén is lehetőség nyílik külföldön dolgozni és fesztiválozni.

-          6,5 fontos órabér;

-          33 nap munka – 44 nap kinttartózkodás;

–          180.000 – 200.000 ezer Ft. minimum kereset;

–          Fiatalos csapat és profi menedzsment.

Ha szeretnél többet megtudni kérjük, látogass el a http://ceur.info/work/index.php – oldalra és nézd meg eddig meghirdetett turnusainkat!