Szolgáltatások cégeknek

Együttműködési ajánlat

Tisztelt Leendő Partnerünk!

A Diák Iroda lehetőséget kínál arra, hogy valamennyi egyetemi kommunikációs csatornát a segítségünkkel érhessen el.

Az állás- ás szakmai gyakorlati hirdetéseket A/4-es elektronikus formátumban (pdf, word, jpg) a diakiroda@uni-miskolc.hu e-mail címre megküldve a www.uni-miskolc.hu/diakiroda oldalon a karrierinformációk, híreink menüpont alatt tudjuk elhelyezni. Az ajánlatokat kinyomtatva saját faliújságunkon is elhelyezzük, valamint továbbítjuk a kari HÖK-öknek, vagy szükség szerint más egyetemi szervezeti egységnek.

Lehetősége van az állás- ás szakmai gyakorlati hirdetéseket az állás- és szakmai gyakorlat közvetítő közösségi portálunkon (www.alumni.uni-miskolc.hu) is elhelyezni, mely nagyrészt az álláskeresésben, illetve a gyakorlati helyek megszerzésében segíti majd a hallgatókat. Az állás- és szakmai gyakorlati lehetőségeket regisztrációt követően egy űrlap kitöltésével lesz lehetősége a kapcsolattartónak feltölteni. Publikáció előtt minden hirdetés jóváhagyásra kerül az adminisztrátorok által. Az egyes feltöltött ajánlatok részleteit az érdeklődő hallgatók szintén regisztrációt követően csak a rendszerbe való belépés után tudják megtekinteni, a publikus felületen csak a pozíció neve jelenik meg.

Ezeket a szolgáltatásokat jelenleg térítésmentesen biztosítjuk.

Az egyetemen a további plakátkihelyezés térítésköteles (tarifa), a MEgazin egyetemi újságban való hirdetés (tarifa) , illetve az egyetemi zártláncú tv-hálózaton is (tarifa) (TV-k az egyetemen).

A Miskolci Egyetemi Állásbörzét évente tavasszal, legközelebb 2014. április 2-án rendezzük meg.

Amennyiben más intézményi együttműködési lehetőség is érdekelné cégüket – tanulmányi verseny, tudományos diákköri kutatói munka, szakdolgozatírás, kutatói munka területén, továbbá a vállalat által megjelölt más területen -, felajánljuk segítségünket a potenciálisan együttműködő egyetemi szervezeti egység megkeresésében, az érdekeltek összehozásában.

Kérem jelezze felénk, ha együttműködési ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és hogy mely együttműködési lehetőségek érdekelnék a cégüket!