Karrierépítés nőként – Jobline Női Karriernap

Részt vennél olyan programokon, ahol szakemberektől kaphatsz tippeket a sikeres karrierépítéshez? Érdekel, hogyan érvényesülhetsz nőként egy „férfias” szakmában? Ha feltérképeznéd lehetőségeidet, akkor gyere el a Jobline Női Karriernapra!

Miért érdemes kilátogatnod?

  • Lehetőséged lesz személyesen találkozni munkaerőt kereső cégekkel.
  • Szakértőktől kérhetsz tanácsot a karriertervezéssel kapcsolatban.
  • Tippeket szerezhetsz a sikeres elhelyezkedéshez és a kiegyensúlyozott magánélet kialakításához.

Milyen programok várnak?

  • Hogyan lehet megszerezni a sikerhez elengedhetetlen magabiztosságot? Hogyan számolhatjuk ki, hogy mennyit ér a munkánk? Vegyél részt előadásainkon, ahol szakértőktől kaphatsz hasznos munkaerő-piaci tippeket!
  • Tesztelnéd idegen nyelvtudásod, érdekel, hogy min kellene még fejleszteni? Csapj le az utolsó nyelvi szintfelmérő helyekre a személyes tanácsadásoknál!

Kikkel találkozhatsz?

A Jobline Női Karriernapon olyan IT, mérnöki, gazdasági vagy nyelvtudást igénylő területen dolgozó cégek várják az érdeklődőket, akik komoly hangsúlyt fektetnek a munka-magánélet egyensúlyának támogatására és a nők előrejutásának segítésére.

Van olyan barátnőd, akit szintén foglalkoztat a karrierépítés? Gyertek el együtt 2015.május 16-án a Millenárisra! Hívd meg ismerőseidet, tegyetek együtt a sikeres elhelyezkedésért!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. Regisztrálj most!

Jobline Női Karriernap
Mikor? 2015. május 16. (10:00-18:00)
Hol? Millenáris, D épület
Programok, kiállítók, regisztráció: www. noikarriernap.hu

Comments are closed.

Post Navigation