Jelentkezz önkéntes műveleti tartalékos katonának!

 

Tisztelt Hallgató!

A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság tájékoztatja a haza iránti szolgálatra elkötelezett hallgatókat, hogy minél szélesebb körben vegyenek részt a honvédelmi feladatokban az önkéntes műveleti tartalékos rendszer (ÖMT) keretei között.

Ennek megvalósítása érdekében tesszük közzé az MH HKNYP felhívását és tájékoztatóját.

A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság tájékoztatója az önkéntes műveleti tartalékos állományba jelentkezők regisztrálásával, jelentkeztetésével és felvételével kapcsolatos tevékenységekről.

A tartalékos rendszer nyitott, bárki jelentkezhet (férfi, nő), aki képes és kész tenni a honvédelem ügyéért, a haza védelméért. Ez a vállalás önkéntes, és csak időszakos elfoglaltságot jelent, a néhány napos kiképzések mellett.

Ha szereted a kihívásokat, akkor jelentkezz a Magyar Honvédség Önkéntes Műveleti Tartalékos állományába! Az igénybevételekre, kiképzésekre a tanulmányaid mellett, azt nem hátráltatva kerül sor. A katonai alapkiképzés időtartamára, illetve egyéb igénybevételkor illetményt kapsz és még sok minden mást:

 

  •  térítésmentes szállást és étkezést;
  • felszerelést és egyenruhát;
  • utazási költségtérítést;
  •  valamint rendelkezésre állási díjat éves szinten, az igénybevételtől függetlenül!

 

Ha tartalékos szolgálatot vállalsz, a rendelkezésre állási díj jelenleg a havi minimálbér nettó

50%-a, évente. Ez jelenleg nettó 35-45.000 forintot jelent, amelyet szolgálat letöltésétől függetlenül biztosítunk Neked!

 

Várhatóan szolgálatvállalásodért toborzópénzre is számíthatsz!

 

Ha tényleges szolgálatot vállalsz, előre egyeztetett időpontban, az megegyezés szerinti időtartamban, arra az időszakra FIZETÉS jár Neked! Mivel érettségivel már rendelkezel, olyan magasabb beosztások nyitottak számodra, amelyek magasabb illetménnyel járnak.

Egy hónapos szolgálat, veled egyeztetve, iskolai szünetben, vagyis a nyári időszakban, legalább nettó 90 ezer forintot jelent. A Honvédségnél tervezett illetményemelés után,

  1. közepétől ez az összeg pedig elérheti akár a havi nettó 110.000 forintot is.

 

Ha szereted a kihívásokat, tudsz csapatban dolgozni, ki akarod magad próbálni a tanult szakterületednek megfelelő munkakörben, gondolkozz el ezen! Nyári munkaként sem „semmi” ennyi pénzt megkeresni.

 

Mivel még nem voltál katona, szerződésed megkötése után nyáron egy 25 napos alapkiképzést kell elvégezned. Ez alatt kipróbálhatod magad katonaként. Ha eddig csak vágytál rá, hogy lőhess egy AK-63-as karabéllyal, pisztollyal, erre itt van a lehetőség! Emellett van harcászati, térképészeti, egészségügyi képzés, túlélés.

 

Önkéntes tartalékosként, ha megtetszik a katonai szolgálat, tanulmányaid befejezése után, képzettségednek és végzettségednek megfelelően kereshetünk neked TISZTI beosztást, szerződéses katonaként. Biztos munkalehetőséget találhatsz a Honvédség alakulatainál, szerte az országban! Megnyílik előtted a tiszti pálya lehetősége, amely biztos megélhetést, lakhatást, ellátást, versenyképes jövedelmet garantál akár a nyugdíjkorhatár betöltéséig!

 

Ha véletlenül olyan helyzetbe kerülsz, hogy halasztanod kell, és csak egy vagy két szemeszter múlva folytathatod a tanulmányaidat, tudunk megoldást ajánlani. Tartalékos katonaként önként vállalhatsz határozott idejű, néhány hónapos szolgálatot, ami alatt meg tudod teremteni önmagadnak az anyagi biztonságot, ellátásod, lakhatásod megoldódik.

 
Mind tartalékosként, mind szerződéses katonaként szolgálhatsz a szárazföldi, légierős vagy logisztikai alakulatoknál is!

 Tartalékos katonaként is vállalhatsz már külföldi missziót, szolgálatot, amelynek ideje alatt munkádért, szolgálatodért kiemelt fizetést, az itthoni lehetséges kereseted három-négyszerese is lehet!

 

Hol tájékozódhatsz?

  • Ha van szabad fél órád, gyere el hozzánk! Toborzó irodánk címe:
    Miskolc, Hatvanötösök útja 2. Itt részletes, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaphatsz a szolgálati formákról, elérhető jövedelemről, elvárásokról, követelményeinkről.
  • honvedelem.hu A Honvédelmi Minisztérium hivatalos oldala, ahol megnézheted az alakulatok tájékoztatóit, videók sorozatát arról, hogy milyen is a katonai kiképzés, a katonák élete, milyen kihívások, de egyben milyen élmények várnak rád.
  • hadkiegeszites.hu A Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság hivatalos oldala, minden elérhetőségükkel.
  • Jelen vagyunk a Facebook-on is!

 

 Próbáld ki magad!

 

Kerülj a legjobbak közé!

Comments are closed.

Post Navigation