Tisztelt ÁJK Hallgatók!

Az Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata (ÁJK-HÖK) pályázatot hirdet
– HÖK képviselői,
– Szociális és Ösztöndíj Bizottság tagsági,
– Kollégiumi Bizottság tagsági,
tisztségek betöltésére a 2018/19-es tanévre. 

A képviselői tisztségeket 1-1 hallgató fogja betölteni évfolyamonként.

Pályázni lehet azoknak, akik az Állam- és Jogtudományi Kar beiratkozott hallgatói. A fényképes pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, tankörszámát, neptun kódját, elérhetőségét (telefonszám, e-mail), valamint motivációs levelét. A pályázat terjedelme max. 2 oldal.

A kollégiumi bizottsági képviselői pozícióra csak kollégista hallgató pályázhat.

A pályázni lehet e-mailben az ajkhok@uni-miskolc.hu címen és a pályázat lezárt borítékban személyesen átadható az E/1. kollégium 114. szobájában Tóth Béla ÁJK-HÖK KB Elnöknek, vagy Marczis Gábor Donát ÁJK-HÖK Elnöknek.

A pályázatok leadási határideje: 2018. 09. 23. 12:00 óra.

A szavaztatások a negyedik hetében zajlanak, előre meghatározott órarendi foglalkozásokon!

 

Miskolc, 2018 .szeptember 14.

 

Marczis Gábor Donát
ME-ÁJK HÖK elnök

2018. September 14. - 6:01


Kedves felvételt nyert hallgatók!

Először is szeretnék gratulálni a sikeres felvételidhez, köszöntelek a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Azt biztosan állíthatom, hogy életed legszebb, legkalandosabb évei állnak előtted. Az első és talán a legmeghatározóbb élményed a Gólyatábor, vagy ahogyan mi hívjuk, bALEKHÉT lesz, ahol új barátokra, kapcsolatokra tehetsz szert és kis ízelítőt kaphatsz a Miskolci Egyetemi virtusból.

A bALEKHÉT remek lehetőséget teremt arra, hogy megismerd leendő évfolyamtársaidat és találkozhass felsőbb évesekkel, akik bár a vizsgáknál nem foghatják a kezed, de minden másban segítségedre lehetnek a diákéveid alatt.

Ha nem akarsz kimaradni ebből a 4 napos élményből, jelentkezésed leadhatod a gólyatábor fül alatt, illetve a postán és e-mailben kiküldött jelentkezési lapok segítségével. !FONTOS!, hogy a jelentkezésed csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha az a meghívóban leírt módon történt.

Biztos vagyok benne, hogy tanulmányaid méltó folytatása lesz a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara, eddigi kitartó munkáddal már bizonyítottad, hogy köztünk a helyed. Campusunk több százéves hagyományrendszeren alapszik, melynek remélem hamarosan Te is részese leszel.

Az elkövetkezendő évekhez sok sikert és kitartást kívánok!

Baráti üdvözlettel,

Marczis Gábor Donát
ME-ÁJK HÖK Elnök

2018. July 20. - 10:14


2018. July 19. - 9:45