Tisztelt ÁJK Hallgatók!

Az Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának Küldöttgyűlése (ÁJK-HÖK) pályázatot hirdet a következő tisztségekre:

  • Kollégiumi Bizottság elnöke

tisztség betöltésére a 2020/21-es tanév II. félévére.

Pályázni lehet azoknak az Állam- és Jogtudományi Karra beiratkozott aktív nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatóknak, akik legalább egy évig töltöttek be bárminemű tisztséget az Állam- és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatában, vagy annak bármely albizottságában és a 2020/21-es tanév első félévére vonatkozóan a kollégiumba sikeres felvételt nyertek és a távoktatás elrendeléséig kollégista hallgatók voltak.

A fényképes pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, tankör számát, neptun kódját, elérhetőségét (telefonszám, e-mail), igazolást a korábbi tevékenységéről, valamint motivációs levelét, illetve a 2020/21-es tanévre vonatkozó kollégiumi felvételről a ME-HÖK KB által kiállított igazolást. Érvényességéhez fontos a pályázat minden oldalának aláírása. A pályázat terjedelme max. 5 oldal.

A pályázat benyújtásának módja: e-mailben az ajkhok@uni-miskolc.hu.

A pályázatok leadási határideje: 2021. január 22. 20:00 óra.


Miskolc, 2021. január 14.                                                                                                                Varga Zsófia Kincső
 ME-ÁJK HÖK elnök

Vissza az előző oldalra

2021. January 14. - 12:31