Ha csak egy rendezvényre mehettek el az idén ősszel, az a Miskolci Egyetemi Gólyabál legyen november 8-án!

Szeretettel várunk minden egyetemi polgárt a tanév kiemelkedő kulturális és közösségi rendezvényére, a Miskolci Egyetemi Gólyabálra!

A programok több helyszínen zajlanak, a hajnalig tartó társasági eseményt számos trendi fellépő és bulis program színesíti. Az estély legünnepélyesebb pillanataiban az újdonsült hallgatók leteszik esküjüket a bálozó közönség előtt – ezután válnak a Miskolci Egyetem polgáraivá…

Szervezőként célunk, hogy a hagyományoknak megfelelően egy olyan estét adjunk a gólyáknak, ami róluk szól, maradandó élményt nyújt számukra, és ahol barátaikkal, évfolyamtársaikkal, illetve a felsőbb évesekkel együtt felhőtlenül ünnepelhetnek avatásuk alkalmából.

Program

A megnyitót követően 3 helyszínen – az előcsarnokban, a díszaulában és az A/6-os épületben több mint tízféle programlehetőség közül választhattok…

Itt lesz a BAGOSSY BROTHERS COMPANY, HORVÁTH TAMÁS LIVE, a BEFORE THE LAST, CSORDÁS TIBI, JANKLOVICS PÉTER továbbá a lemezjátszóknál TOTPETI és ZELENÁK, és még egy páran…

A zene és tánc mellett lesz megint stand up, és a résztvevők kaszinózhatnak, társasjátékozhatnak, bulifótózhatnak és partizhatnak hajnalig.

Dress code

Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben! De ha tehetitek, az idei báli ruhát dobjátok fel a szezon divatszíneivel, amelyek az ARANY és EZÜST – lányoknál ez lehet egy táska, sál, kendő, kitűző, fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő, fiúknál a legkézenfekvőbb kiegészítő a nyakkendő, vagy a zakó zsebébe hajtott ezüst vagy arany színű díszzsebkendő.

 

Mindenkinek ott a helye az universitas egyik legnívósabb rendezvényén! Nem csupán az egyetemi diákságot várjuk; alkalomhoz illő öltözetben bárki részt vehet a báli szezon egyik nyitó rendezvényén. Kapunyitás: 19 órakor!