BELÉPÉS, NYITVA TARTÁS

Ha megvásárolod a belépőjegyet és belépsz a rendezvény területére, azzal elfogadod a gólyabál házirendjét.

A rendezvény területére a rendezvény ideje alatt 19 és 04 óra között kizárólag a be- és kijáratokon (A17, A14) lehet be és kilépni, melyeket a biztonsági személyzet ellenőriz.

Aki a rendezvény területét el szeretné hagyni, a Kijáratnál a biztonsági őrtől a kilépésnél kért pecséttel tud a Kijáraton keresztül visszajönni.

A kapunyitás: 19:00 óra, a kapuzárás: 04:00 óra. Záráskor a biztonsági személyzet kitereli a rendezvény helyszíneiről a látogatókat.

A belépés és bent tartózkodás feltétele az az alkalomhoz illő öltözet és a színvonalas szórakozásra megfelelő állapot.

KEDVEZMÉNYES BELÉPÉS, KORHATÁR

Diákjegy csak érvényes Miskolci Egyetemi diákigazolvánnyal váltható!

A gyorsabb kiszolgálás érdekében szíveskedjetek a jegy árát és a ME diákigazolványt vagy ideiglenes diákigazolványt és személyazonosításra alkalmas okmányt előkészíteni!

Aki nem a saját diákigazolványával kísérli meg a bejutást, attól a személytől a rendezők elveszik a nála lévő diákigazolványt és megindíthatják a szabálysértési eljárást.

A 16 évnél fiatalabb vendégek a rendezvényen nem vehetnek részt.

18 éven aluli látogatókat szeszesitallal, illetve dohányáruval nem áll módunkban kiszolgálni.

EGYÉB, NAGYON FONTOS SZABÁLYOK

A rendezvény területére baleset, személyi sérülés okozására alkalmas tárgyat (szúró-, vágóeszköz stb.), robbanószert, petárdát, valamint palackozott italokat, szeszes italt, kábítószert bevinni SZIGORÚAN TILOS! Ezek kiszűrése érdekében a csomagokat és ruházatot a bejáratnál a biztonsági személyzet indokolt esetben átvizsgálhatja. Akinél ilyen tárgyat látnak vagy találnak, attól a biztonsági szolgálat emberei elveszik azt, és a helyszínről a látogatót eltávolíthatják.

Az egyes programhelyszínekre való belépést a biztonsági személyzet megakadályozhatja, ha ott a létszám elérte a helyszín befogadóképességének megfelelő létszámot.

Minden, a rendezvény területén tartózkodó személy kötelessége az általa észlelt veszélyre a rendezők, szervezők figyelmét felhívni.

A rendezvény szervezői elrendelhetik az egyes programhelyszínek vagy az egész rendezvény felfüggesztését, illetve az egyes rendezvényhelyszínek vagy a rendezvény egész területének kiürítését, ebben az esetben a látogatók nem igényelhetik a jegy árának visszatérítését.

A kiürítési, menekítési útvonalakat lásd a térképen és a kihelyezett táblákon.

A rendezvény szervezői fenntartják a programváltoztatás jogát.

DOHÁNYOZNI CSAK AZ ARRA KIJELÖLT HELYEN SZABAD!!! (díszaulából nyíló díszkert, lásd a térképen és a kihelyezett táblákon)

A Gólyabál területén kereskedelmi, vagy reklámtevékenység csak a szervezők előzetes írásbeli engedélyével folytatható!

A rendezvényen a szervezők engedélye nélkül kép- és hangfelvétel készítése TILOS!

A rendezvényről a szervezők kép- és hangfelvételt készíthetnek, amellyel kapcsolatban semmilyen igénnyel, és követeléssel nem lehet fellépni.

Dokumentumok:
Biztonsági terv
Tűzvédelmi terv
Házirend
Menekülési terv
Kiürítési terv