Ha csak egy rendezvényre mehettek el az idén ősszel, az a Miskolci Egyetemi Gólyabál legyen november 9-én!

Szeretettel várunk minden egyetemi polgárt a tanév kiemelkedő kulturális és közösségi rendezvényére, a Miskolci Egyetemi Gólyabálra!

A programok több helyszínen zajlanak, a hajnalig tartó társasági eseményt számos trendi fellépő és bulis program színesíti. Az estély legünnepélyesebb pillanataiban az újdonsült hallgatók leteszik esküjüket a bálozó közönség előtt – ezután válnak a Miskolci Egyetem polgáraivá…

Szervezőként célunk, hogy a hagyományoknak megfelelően egy olyan estét adjunk a gólyáknak, ami róluk szól, maradandó élményt nyújt számukra, és ahol barátaikkal, évfolyamtársaikkal, illetve a felsőbb évesekkel együtt felhőtlenül ünnepelhetnek avatásuk alkalmából.

Program

A megnyitót követően 3 helyszínen – az előcsarnokban, a díszaulában és az A/6-os épületben több mint tízféle programlehetőség közül választhattok…

Itt lesz a WELLHELLO, a FOLLOW THE FLOW, a SKY FANATIK és a KELET BRASS BAND, továbbá a lemezjátszóknál PIXA és ZELENÁK, és még egy páran…

A zene és tánc mellett lesz megint stand up, és a résztvevők akár még házasságot is köthetnek és indulhatnak a BÁL SZÉPE, BÁL PÁRJÁT választáson.

Dress code

Megjelenés alkalomhoz illő öltözetben! De ha tehetitek, az idei báli ruhát dobjátok fel a szezon divatszínével, egy derűs kékkel – nem mellesleg az egyetem színe is a KÉK…(lányoknál ez lehet egy táska, sál, kendő, kitűző, fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő, fiúknál a legkézenfekvőbb kiegészítő a nyakkendő, vagy a zakó zsebébe hajtott kék színű díszzsebkendő.)

 

Mindenkinek ott a helye az universitas egyik legnívósabb rendezvényén! Nem csupán az egyetemi diákságot várjuk; alkalomhoz illő öltözetben bárki részt vehet a báli szezon egyik nyitó rendezvényén. Kapunyitás: 19 órakor!