A ME-HÖK BEMUTATJA: MISKOLCI EGYETEMI GÓLYABÁL BÁL SZÉPE-, BÁL SRÁCA-VÁLASZTÁS 2018

A hagyományokhoz híven a 2018. évi gólyabálon is megválasztjuk a BÁL SZÉPÉT, valamint az idén az estély legjármosabb férfi résztvevőjét, a BÁL SRÁCÁT is. Első körben a Facebook adta lehetőségeket kihasználva a közösségi felületen tartunk egy előválogatót.

A jelentkezés menete:
– Küldj magadról egy ízléses képet a mehok@uni-miskolc.hu címre.

– Az email tárgyának írd ezt: BÁL SZÉPE, BÁL SRÁCA

– Írd le az e-mailben a nevedet, a karodat és szakodat, születési dátumod, pár sort magadról, valamint egy linket a Facebook profilodhoz
– A versenyre valamennyi Miskolci Egyetemi hallgató jelentkezhet!

– Saját magadat kell nevezned a versenyre!

További tudnivalók:
– A jelentkezők képeit a Miskolci Egyetemi Gólyabál hivatalos Facebook eseményéhez töltjük fel és a képek alatti lájkok jelentik a szavazatokat.
– A jelentkezők fényképeit 2018. november 6-án töltjük fel.

– Szavazni november 6. 12.00 – november 9. 12.00 óráig lehet, utána lezárjuk az előszavazást. Az indulók a megszerzett lájkok számának a 10%-át kapják meg szavazatban (példa: 10 lájk = 1 szavazat).

– Az este folyamán saját fotósunk egy külön helyszínen képet készít a versenyzőkről, amelyet kivetítünk, és személyesen is leadhatjátok szavazataitokat a belépéskor kapott szavazókártyákkal.

– A BÁL SZÉPE és a BÁL SRÁCA a legtöbb helyszíni szavazatot elérő lány illetve fiú lesz.
– A zsűri szavazatai döntenek az I-III. helyezetteken kívül a különdíjasokról.

– A díjátadójára egy hatalmas show keretében éjfél körül kerül sor az egyik színpadon! A győztesek értékes nyereményekben részesülnek, amelyet folyamatosan közzéteszünk.

 

A versenyen indulók hozzájárulnak, hogy az általuk megküldött, valamint a választáshoz kapcsolódó felvételeket a szervezők felhasználják. Az indulók elfogadják a szervezők döntéseit.

 

 

Bővebb info: www.mehok.hu/golyabal