64. ESU BOARD MEETING

Felhívás

a budapesti 64. ESU BOARD MEETING

lebonyolításában való részvételre

Az European Students’ Union (ESU) éves közgyűlése 2013-ban a HÖOK szervezésében Budapesten kerül megrendezésre.  A rendezvényen a tervek szerint Európa 39 országának 120-150 hallgatói képviselője vesz részt.  A közgyűlés sikeres megszervezése kulcsfontosságú nem csak a HÖOK, de Magyarország számára is, ezért a hivatalos programokon túl nagyszabású kulturális és szabadidős programokkal is készülünk.

A rendezvény helyszíne és időpontja: Budapest, 2013. április 23-29.

A lebonyolításban a HÖOK Elnökség és a HÖOK Külügyi Bizottság tagjai mellett intézményi, kari HÖK-ökből érkező önkéntesek segítségére is számítunk.

Az önkéntesek feladatai:

  • a delegációk fogadása,
  • regisztráció,
  • a delegációkkal való kapcsolattartás,
  • az egyes konferenciahelyszíneken való segédkezés,
  • a különböző kulturális programokon való segédkezés.

Aki kedvet érez, hogy részt vegyen e nívós nemzetközi esemény szervezőcsapatában, kérjük 2013. március 14-én (csütörtök) délig küldje meg közéleti, nemzetközi tapasztalatait és nyelvismeretét is tartalmazó önéletrajzát valamint 1000-2000 karakter hosszú motivációs levelét az eliza.popper@gmail.com email címre.  A beérkezett pályázatok alapján Gáspár Marcell, a HÖOK külkapcsolatokért felelős elnökségi tagja és Popper Eliza, az ESU Board Meeting önkéntes koordinátora dönt a 15 fős csapat összetételéről és legkésőbb 2013. március 18-án (hétfőn) éjfélig értesíti a jelentkezőket a döntésről

Leave a Reply