Országos Felsőoktatási Véradó Verseny

Kedves Barátaink!

Eredményes őszi félévet zárt az Országos Felsőoktatási véradóverseny! Szeptember és december között, a nemes megmérettetés keretein belül: 7460 véradó nyújtotta segítő karját, ebből 6671 fő volt a nappali tagozatos hallgató, az új véradók száma pedig 2143 fő volt. Köszönjük, hogy ilyen sokan döntöttek úgy, hogy részt vesznek a társadalmi felelősségvállalás egyik legszebb és legfontosabb formájában! Bízunk benne, hogy továbbra is  is ilyen aktívak lesznek a hallgatók, hiszen már javában dübörögnek a tavaszi félév véradásai. Csak februárban 38 helyen várjuk a diákokat véradásra.

Támogatóink: DiákHitel Zrt., Borsodi Sörgyár Zrt., Knorr (Unilever Magyarország Kft.) és a Szentkirályi Ásványvíz Kft.

A nemes cselekedetért a Knorr jóvoltából krémlevessel, a Borsodi jóvoltából pedig búzasörrel kedveskedünk. Támogatóink köre tovább bővült, márciustól a Szentkirályi jóvoltából már 0,5literes ásványvizet is adunk majd a véradóknak. A verseny főtámogatója a DiákHitel Zrt., az ő támogatásuk segítségével készülhettek el a verseny plakátjai, szórólapja, valamint az OFV Facebook oldala is.

Kíváncsi vagy a verseny állására? – Irány a Facebook!

Az Országos Felsőoktatási Véradóverseny Facebook oldalán minden a versenyben részvevő felsőoktatási intézmény véradóidőpontjai, helyszínei szerepelnek, sőt a verseny állása is megtekinthető kategóriánként. Kíváncsi vagy a verseny állására? Likeold a verseny FB-oldalát http://www.facebook.com/veradoverseny, csatlakozz hozzánk és buzdítsd erre iskolád diákjait az intézmény FB oldalán, a Neptunban, ETR-ben, az iskolaújságban, rádióban, stb…

Fotózz és töltsd fel a verseny Facebook oldalára!

Rendszeres vértadó vagy, esetleg most szántad magad rá először? Készíts fotókat a véradásról és töltsd fel a verseny FB-oldalára vagy küldd el a sajto@voroskereszt.hu e-mailcímre!

Unod már a tömegközlekedést? Pattanj bringára!

A Facebook oldalunkon regisztrálók között egy Gepida kerékpárt sorsolunk ki júniusban a DiákHitel Zrt. jóvoltából! Ugyanilyen kerékpár boldog tulajdonosa lehet az a diák is, aki a véradások alkalmával osztogatott szórólapokon található nyereményszelvényt kitöltve odaadja a Magyar Vöröskereszt munkatársának (vagy ahol az Országos Vérellátó Szolgálat szervezi csak a véradást, ott az OVSZ-es kollégának). A bringákat június 14-én sorsoljuk ki a verseny eredményhirdetésekor.

Mellékelten küldjük a verseny plakátját további felhasználásra.

Sok sikert kívánunk a versenyhez! Vérfrissítésre fel! 🙂

Leave a Reply