Fotópályázat

Egy pályázati lehetőségre szeretném felhívni szíves figyelmüket, amelyet a tigáz hirdetett meg, és amelynek célja, hogy az önkéntes tevékenységet ösztönözze, egyúttal közhasznú szervezeteket támogasson, akik önkéntesek bevonásával számos feladatot látnak el sikeresen.

2011. szeptember 15 – október 30. között meghirdetett fotópályázatra önkéntes szerveződések vagy egyéni vállalások nyomán megvalósított építő, szépítő, segítő, teremtő munkákról készült fotókat várunk, amelyek egy hazai önkéntes akció során készültek, és pozitív üzenetet közvetítve bemutatják az önkéntesek keze nyomán elért eredményeket, a munka folyamatát, továbbá hangsúlyozzák annak jelentőségét az adott közösség, környezet vonatkozásában.
A pályázat keretében a legjobbnak ítélt 60 fotó beküldőjét tigáz utalvánnyal jutalmazzuk, illetve az első három helyezéssel járó 1 000 000 Ft, 500 000 Ft, valamint 200 000 Ft pénzadományt az általa megjelölt közhasznú szervezet számára utaljuk át.
A kedvezményezettként megjelölhető közhasznú szervezetek az alábbiak:

§    Fauna Egyesület

§    Futrinka utca Kutyavédő Egyesület

§    Gyermekétkeztetési Alapítvány

§    Karaván Művészeti Alapítvány

§    Magyar Hospice Alapítvány

§    Magyar Vöröskereszt

§    Mosoly Alapítvány

§    Ökotárs Alapítvány

§    Romaversitas Alapítvány

§    Tiszatáj Környezet- és Természetvédelmi Közalapítvány

Tekintettel arra, hogy a hallgatói önkormányzatok aktív résztvevői az önkéntes programoknak, úgy gondoljuk, hogy a pályázati lehetőség az Önök és önkénteseik érdeklődésére is számot tarthat, illetve a programjaik résztvevői számára jó lehetőséget teremt az önkéntes munkájuk bemutatására. Kérem hívják fel a hallgatók figyelmét a részvételi lehetőségre.
A fotópályázat további részleteiről a www.tigaz.hu/fotopalyazat oldalon tájékozódhatnak, illetve – tigáz fogyasztói azonosítóval történő – regisztrációt követően jelentkezhetnek az érdeklődők.
Örömmel várjuk fotóikat a www.tigaz.hu/fotopalyazat oldalon.
Felmerülő kérdéseik esetén örömmel állunk rendelkezésükre.

Leave a Reply