A Budapest Bank pályázata fiatal tehetségek számára

A Budapest Bank pályázatot ír ki fiatal tehetségek számára, egyedi mintájú bögre-kollekciók tervezésére. A részleteket tartalmazó leírást mellékelten küldöm szíves felhasználásra.

A pályázatról röviden:

A pénzintézet értékrendjében fontos szerepet kap a befogadás, a rugalmasság és a nyitottság, ezért a pályázati anyagokkal szembeni elvárás, hogy a bögre mintájának ihletője a kulturális sokszínűség, illetve az a gondolat legyen, hogy két kultúra átadhatja egymásnak értékeit. Vagyis azt fejezze ki, hogy „A KÜLÖNBSÉG ÖSSZEKÖT”.

A legjobb három munkát a Budapest Bank nyertesenként nettó 150 000 forint alkotói jutalommal, továbbá a díjazott pályázók saját, legyártott bögre-kollekciójával díjazza.

A pályázat hátterében álló program:

A Budapest Bank hosszú távú programot indít meglévő és leendő ügyfelei körében, amelynek célja, hogy aktívabb, tudatosabb bankolásra ösztönözzön. Azokat az ügyfeleket, akik a program meghatározott időszakaiban igénybe veszik a bank által kijelölt termékeket vagy szolgáltatásokat, és teljesítik a kiírt feltételeket, a bank minden időszakban megjutalmazza a hat darabos, egyedi tervezésű bögre-kollekció egy-egy darabjával.

A program teljes időtartama alatt összesen hat különböző terméket vagy szolgáltatást jelöl meg a bank, így az összes feltétel teljesítésével az ügyfelek megszerezhetik a teljes bögre-kollekciót.

Klikk a pályázat letöltéséért! (PDF formátum)

Leave a Reply