Általános ismertető


ÁLLÁSBÖRZE A MISKOLCI EGYETEMEN

Idén huszonhatodik alkalommal rendezzük meg a Miskolci Egyetemi Állásbörzét. Az egynapos rendezvény alkalmat nyújt az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint leendő munkáltatóiuk számára a közvetlen kapcsolatteremtésre. A rendezvény kitűnő lehetőség a kiállítók bemutatkozására, állásajánlataik, karrierlehetőségeik megismertetésére. A rendezvény elsődleges célja hogy segítse hallgatóink munkaerőpiacon való érvényesülését és felkészítését az első állás megkeresésére, megszerzésére, valamint hogy közvetítse a vállalati igényeket, a munkáltatók által kínált lehetőségeket a hallgatóság felé és állásajánlatok meghirdetésével közvetlenül is elősegítse a diplomát szerzők elhelyezkedését. Az Állásbörze látogatói a végzős, záróvizsga előtt álló hallgatók, a néhány éve végzett diplomások és az alsóbb éves hallgatók köréből kerülnek ki. A látogatók álláskeresés, a kiállító cégek megismerése, szakmai gyakorlati hely keresése és a munkaerőpiaci keresletről való tájékozódás, kapcsolatépítés céljából érkeznek a rendezvényre. A munkaadók számára ezen a rendezvényen lehetőség nyílik arra, hogy megtalálják a megfelelő jelöltjüket, tájékoztatást nyújtsanak a munkaerő-felvételi igényeikről, állásinterjúkat kínáljanak a jelentkezőknek, valamint személyre szabott tanácsokkal lássák azokat a látogatókat, akik állás- és szakmai gyakorlati hely keresés, a kiállító cégek megismerése vagy kapcsolatépítés céljából érkeznek a rendezvényre.

ALAPINFORMÁCIÓK

Időpont: 2022. április 6. (szerda) 10-16 óra

Helyszín:a Miskolci Egyetem díszaulája, előcsarnoka és A/4 épülete

Szervező: Miskolci Egyetem

Részvételi lehetőségek: A Miskolci Egyetemi Állásbörzén való részvétel kiállítóként standdal, vagy az Állásbörze Kalauzban hirdetőként való megjelenés által lehetséges.

Egyéb hasznos információ személyes részvétel esetén: a kiállítók a nyitvatartás ideje alatt saját standjuk területén terjeszthetnek információs anyagokat, népszerűsíthetik cégüket, ajánlataikat, végezhetnek egyéb standaktivitást. Egy standon egy céget vagy egy cégcsoporthoz tartozó cégeket tudunk fogadni.

KAPCSOLAT

A rendezvénnyel kapcsolatos bármilyen kérdése esetén a szervezők a Kapcsolat menüpontban feltüntetett címeken, telefonszámokon készséggel állnak rendelkezésre.

VISSZATEKINTÉS

2019. évi rendezvényünkön 73 standon 77 kiállító vett részt, ebből 71 állásajánlatokat kínáló vagy közvetítő cég volt és további 6 partnerünk szakmai gyakorlati lehetőségeket mutatott be. A Miskolci Egyetemi Állásbörze ezzel a legnagyobb vidéki állásbörzének számít.