Hallgatói adatbázisALUMNI - Hallgatói adatbázis

Regisztrálj egyetemünk ALUMNI portáljára, amelyen a Miskolci Egyetem jelenlegi és már végzett hallgatói a következő hasznos funkciókat használhatják!

Szakmai gyakorlat és álláshirdetések
A partnercégek által hirdetett szakmai gyakorlati és álláslehetőségek folyamatosan feltöltésre és frissítésre kerülnek a portálra. A publikus felületen csak a pozíció neve jelenik meg, az egyes feltöltött ajánlatok részleteit regisztrációt követően, a rendszerbe való belépés után tudod megtekinteni. Az új hirdetés megjelenéséről automatikus értesítést kérhetsz kategóriánként az e-mail címedre. A Felhasználói funkciók Értesítések menüpontban beállíthatod (az X-ek kipipálásával), hogy milyen állásajánlatokról (szakmai gyakorlati lehetőségekről) kérsz automatikus tájékoztatást e-mailben. Javaslom, hogy állítsd be most az értesítést, hogy ne maradj le semmiről! A hallgatói/alumni profil feltöltését követően a rendszeren keresztül közvetlenül jelentkezhetsz is a meghirdetett pozíciókra.

tesztkitöltés
A munkavállalással és személyiséggel kapcsolatos tíz fajta teszt (Munka – személyiség – karakter teszt; Munka- és karrierterület érdeklődés vizsgáló teszt; Megmérettetés; Teljesítmény motiváló kérdőív – „Amit magamtól elvárok”; Érzelmi intelligencia; Kommunikációs készség felmérése; Személyiségkép; Konfliktusok kezelése; Megküzdési módok; Pszichológiai immunrendszer) kitöltése, értékelése segíthet Neked felkészülni a képességeidnek és személyiségednek leginkább megfelelő állás megtalálására. A kitöltés után javaslom, hogy jelentkezz értékelő beszélgetésre, személyes tanácsadásra a Diák Irodában személyesen (A/1 mfsz. 7.), a diakiroda@uni-miskolc.hu e-mail címen, vagy a 46/565-368 (egyetemi mellék: 29-54) számon, vagy valamely workshopunkra!

Hírlevél, egyetemi hírek, események
A portálon tájékozódhatsz az aktuális szolgáltatásainkról, az egyetemmel kapcsolatos eseményekről, hírekről. Ezekről kérhetsz e-mailben is értesítést. A Felhasználói funkciók Értesítések menüpontban állíthatod be (az X-ek kipipálásával), hogy az egyetemi hírekről, eseményekről kérsz-e automatikus tájékoztatást e-mailben. Javasoljuk, állítsd be most, miről kérsz értesítést, hogy ne maradj le semmiről!

Cikkek
A portálon hasznos cikkeket is olvashatsz, amelyek segíthetnek a pályakezdésben.

Diplomaosztó fotók
A diplomaosztón készült fényképeket is itt tekintheted meg, innen töltheted le.

Regisztrálj és használd fenti funkciókat! www.alumni.uni-miskolc.hu