Nem támogatott böngésző!
további információkhoz kattints ide

Betöltés...
Bejelentkezés

neptunkód
jelszó
Bejelentkezés
Első bejelentkezéskor a jelszavad a születési dátumod utolsó 6 számjegye! Például:
születési dátum: 1989.05.23
jelszó: 890523
x
Elektronikus Pályázati Rendszer
Miskolci Egyetem
Menü
Adatvédelmi nyilatkozat

A Miskolci Egyetem Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzata, mint a www.mehok.uni-miskolc.hu weboldal üzemeltetője garantálja, hogy a pályázók és egyéb felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat maradéktalanul betartva kezeli, különös tekintettel az alábbiakra:

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
  • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény,
  • a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény,
  • a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) kormányrendelet.

Az adatkezelő és adatfeldolgozó neve:

Miskolci Egyetem Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzata (a továbbiakban: ME-HÖK)

Az adatkezelés célja:

Az adatkezelés célja a KOLLSYS, SZÖBSYS, DEMSYS rendszerben regisztrált pályázók számára az 51/2007. (III.26.) kormányrendeletben meghatározott illetve a Demján Sándor Alapítvány által biztosított juttatások pályázati úton való kiosztása.

Az adatkezelő és adatfeldolgozó székhelye:

Miskolc-Egyetemváros A/1. épület mfsz. 7. Diákiroda

Az ME-HÖK garantálja, hogy

  • a weboldalon összegyűjtött adatokhoz kizárólag a ME-HÖK döntésre jogosult tagja fér hozzá,
  • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk és kezeljük, és attól eltérő célra nem használjuk fel,
  • megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk,
  • a felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át,

Kijelentjük, hogy nem gyűjtünk olyan adatokat, amelyek nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, szenvedélybetegségre, szexuális életre vagy büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben erre vonatkozó adatot vagy igazolást hoz tudomásunkra, vagy tölt fel az informatikai rendszerbe a pályázó kijelenti, ezt önkéntesen teszi, és egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a döntésre jogosult személyek ezen információkat megismerjék.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával Ön beleegyezését adja, hogy a ME-HÖK adatait a nyilatkozatban ismertetett módon kezelje és feldolgozza.

A pályázó egyúttal büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti,hogy az általa közölt adatok a valóságnak maradéktalanul megfelelnek az általa elektronikusan csatolt dokumentumok hitelesek.

Saját profilom
Oldal nyelve
Pályázati időbeosztás

Alaptámogatás, Rendszeres Szociális ösztöndíj és Közösségi ösztöndíjak pályázati időbeosztása a 2019/20 I. félévre
Időbeosztás

Mi található az oldalon?
Adatvédelmi nyilatkozat