Nem támogatott böngésző!
további információkhoz kattints ide

Betöltés...
Bejelentkezés

neptunkód
jelszó
Bejelentkezés

Még nem regisztráltál?

Regisztráció
x
Elektronikus Pályázati Rendszer
Miskolci Egyetem
Menü
Adatvédelmi nyilatkozat

A Miskolci Egyetem Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzata, mint a www.mehok.uni-miskolc.hu weboldal üzemeltetője garantálja, hogy a pályázók és egyéb felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat maradéktalanul betartva kezeli, különös tekintettel az alábbiakra:

  • a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény,
  • a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről szóló 1998. évi VI. törvény,
  • a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény,
  • a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) kormányrendelet.

Az adatkezelő és adatfeldolgozó neve:

Miskolci Egyetem Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzata (a továbbiakban: ME-HÖK)

Az adatkezelés célja:

Az adatkezelés célja a KOLLSYS, SZÖBSYS, DEMSYS rendszerben regisztrált pályázók számára az 51/2007. (III.26.) kormányrendeletben meghatározott illetve a Demján Sándor Alapítvány által biztosított juttatások pályázati úton való kiosztása.

Az adatkezelő és adatfeldolgozó székhelye:

Miskolc-Egyetemváros A/1. épület mfsz. 7. Diákiroda

Az ME-HÖK garantálja, hogy

  • a weboldalon összegyűjtött adatokhoz kizárólag a ME-HÖK döntésre jogosult tagja fér hozzá,
  • az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk és kezeljük, és attól eltérő célra nem használjuk fel,
  • megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk,
  • a felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át,

Kijelentjük, hogy nem gyűjtünk olyan adatokat, amelyek nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, szenvedélybetegségre, szexuális életre vagy büntetett előéletre vonatkoznak. Amennyiben erre vonatkozó adatot vagy igazolást hoz tudomásunkra, vagy tölt fel az informatikai rendszerbe a pályázó kijelenti, ezt önkéntesen teszi, és egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy a döntésre jogosult személyek ezen információkat megismerjék.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával Ön beleegyezését adja, hogy a ME-HÖK adatait a nyilatkozatban ismertetett módon kezelje és feldolgozza.

A pályázó egyúttal büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti,hogy az általa közölt adatok a valóságnak maradéktalanul megfelelnek az általa elektronikusan csatolt dokumentumok hitelesek.

Saját profilom
Oldal nyelve
Adatkezelési tájékoztató

Kollégiumi férőhely igénylés
adatkezelési tájékoztató

IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj
adatkezelési tájékoztató

Rendszeres szociális ösztöndíj és alaptámogatás
adatkezelési tájékoztató

Mi található az oldalon?
Adatvédelmi nyilatkozat