MEN

“Szabadság, tréfa, móka, kacagás, egy kis derű a zárthelyik purgatóriumában.”
(1977. NME rádióadás, Miskolc)

A Miskolci Egyetemi Napok azaz a MEN 1977 óta van jelen a borsodi megyeszékhely campusnak életében. Kezdetben két évente került megrendezésre, majd az 1990-es évek óta minden év május elején megszervezi a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata a “lusta diákság ereszd el a hajam jellegű ünnepét”, ahol az egyetemi polgárok 4 napon keresztül önfeledten veszik hatalmukba a campus területét.

A Miskolci Egyetemi Napok két részből tevődik össze. A fesztivál délelőttjén a Selmeci Diákhagyományokat megidéző vetélkedőkön, programokon méri össze az egyetem 7 karának hallgatói csoportja a küzdelmet a diákrektori cím és ezáltal a Miskolci Egyetem kulcsának a megszerzésének a reményében.

A MEN esti programjai pedig már fesztiválnak adják át a helyet, megnyitva kapuit ezáltal minden érdeklődő és bulizni vágyó polgár számára 4 helyszínen, a legkülönbözőbb zenei stílusokat felvonultatva. Évről évre több ezren látogatják a térség legnagyobb hallgatói party-ját. Az elmúlt években olyan fellépők fordultak meg a MEN  színpadain, mint Basshunter, Master Bluster, Majka, Halott Pénz, Punnany Massiff, Krúbi, Hooligans, Belga, Road és még sokan mások.

MEN élményért csekkold az aftermoovie-kat és nézd meg a galériánkat is!
MEN AFTERMOOVIE – 2018