#MENenlennijó
Ez lesz a menet!
2018. MÁJUS 10.
CSÜTÖRTÖK
NAGYSZÍNPAD
21:00 HŐSÖK
23:00 MAJKA & CURTIS LIVE
STAGE
20:00 ZION REFRESH
22:00 LÓCI JÁTSZIK
23:30 PIXA
 
20:00 REZIDENS
23:00 REZIDENS
00:00 REZIDENS
01:00 DROP THE CHEESE
02:30 KATAPULTDJ
00:00 DJ TŐTÖTTCIGI
2018. MÁJUS 11.
PÉNTEK
NAGYSZÍNPAD
21:00 DEPRESSZIÓ
23:00 PUNNANY MASSIF
STAGE
19:50 30 PERC
20:50 STEAL THE LIGHTS
22:10 SKY FANATIC
23:30 KIS GRÓFO
20:00 REZIDENS
23:00 REZIDENS
00:00 REZIDENS
01:00 EDO DEN OVA
02:30 LOFTI BEGI
00:00 DJ EBÉDPÉNZ
2018. MÁJUS 12.
SZOMBAT
NAGYSZÍNPAD
22:00 BËLGA
23:30 BRAINS
STAGE
20:00 THE SIGN
21:00 FATAL ERROR
22:30 FISH!
00:00 ESSEMM
20:00 REZIDENS
23:00 REZIDENS
00:00 TESCO DISCO
01:00 TESCO DISCO
02:30 METHA
23:00 LYNX DUO
A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK!
Ide kell menni!
MISKOLC-EGYETEMVÁROS
HAMAROSAN!
Hagyományaink
DIÁKREKTOR-VÁLASZTÁS
A Miskolci Egyetem tartalmas és vidám diákéletének részét képezik a MEN hagyományőrző programjai. A rendezvénysorozat kiemelkedő eseménye a DIÁKREKTOR-választás.

A karok diákrektor-jelöltjei és csapataik a MEN keretében az alábbi versenyszámokban, eseményeken mérik össze erejüket és tudásukat:
2018. május 09.
Szerda
18:00
Bemutatkozás a Rockwell klub
20:00
Szépségverseny Rockwell
21:00
Egyetemi kincskeresés E/2-E/3 Parkoló
2018. május 10.
Csütörtök
09:00-
-10:00
Csapatok regisztrálása, pólók átvétele
10:00
Lépcsőfutás E/3
11:00
Aszfaltrajz E/7 Parkoló
12:00
Csilletolás Galéria szakasz
13:00
Soldier tréning Rockwell előtti füves rész, eső esetén körcsarnok
13:30
Ebéd
15:00
Sör-virsli verseny Rockwell
16:30
Részeredmény hirdetés
16:45
Csapatmegbeszélés, felkészülés az estére
19:00
MEN fesztivál 1. nap kezdete
2018. május 11.
Péntek
08:00-
-16:00
Karok közötti sportnap Miskolci Egyetem sportközpont
13:00
Ebéd, bográcsgulyásfőző verseny + zsűrizés
14:00
Segway akadályverseny Sportlétesítmények
15:00
Extremarchery
16:00
Fröccsváltó
16:30
Részeredmény hirdetés Piros Rockwell
17:15
Csapatmegbeszélés, felkészülés az estére
19:00
MEN fesztivál 2. nap kezdete
2018. május 12.
Szombat
10:00
Szonda verseny Kettes klub
10:00
Hangszintmérés verseny E3 előtt
11:00
Cantus verseny Rockwell
12:00
Ebéd
13:30
HELL RAM húzás Főépület előtt
15:00
Sörváltó Rockwell klub
16:00
Eredményhirdetés és kulcs átadás Rockwell klub
19:00
MEN fesztivál 3. nap kezdete
A diákrektor-választás, illetve a hagyományápoló programok célja, hogy nagy számban megmozgassa a karok hallgatóit, a közös cél érdekében tett erőfeszítések összekovácsolják a csapatok tagjait és az őket támogató szurkolókat, valamint a résztvevők bepillantást nyerjenek a Miskolci Egyetem diákéletébe.
v>
Ki lesz a magnifice domine rektor?
mfk
mak
géik
ájk
gtk
btk
ek
Szia kedves idegen!

Máté vagyok.

Mit is írjak ide? A barátaim szerint én egy kedves, vicces, életvidám srác vagyok, aki az italra mindig nemet a lányokra mindig igent mond, szóval, ha szeretnél többet megtudni rólam, akkor húzz jobbra.
Jaaaj nem ide loool...

Na szóval...

Jó Szerencsét!

Szűcs Máté vagyok másodéves zötyis.Nem olyan fiú. Hivatásos Tinder-mágus.
Az idei MEN-en a bányászok jelöltje. Nem szoktam bulizni, de ha véletlen oda tévednék akkor se szoktam alkoholt fogyasztani pláne nem iszok meg 2,5 másodperc alatt egy sör EKS-et többek közt mert nem is tudom mi az.
Jó Szerencsét!
Helo sziasztok helo. Szilágyi János egyetemista fiktiv személy lennék . Azért lettem diák rektor jelölt, mert mi más kezdhetnék az életemmel, hiszen ez még mindig jobb, mint mérhetetlen kábítószert fogyasztani a parkban.
A MEN-nel kapcsolatos tervek konkrétan, olyan mértékben lesznek edukációs jellegűek, mint egy május elsejei falunap Nyugat-Kirgizisztán fenn síkjain, azaz tehát konkrétan zérus.
Zárásként én és egész stábom loot-okban és goblinkodásban gazdag fesztivált kívánunk mindenkinek. Ott tali.
Legyen Fényes Sikere a Kohásznak!
Jó Szerencsét! Sziasztok!
Az én nevem Zihor Ottó a. Prometheus harmad éves Lean folyamatmérnök szakirányos hallgató. A Gépészmérnöki és Informatikai Kar 2018-as Diákrektor jelöltje.
A célom nem más, mint a Csergetés művészetét megtanítani/megmutatni a jó népnek. A csapatom a világ legnagyobb Csergetését képviseli ezért itt az idő, hogy tudomást vegyen róla mindenki. Ha valaki meglát, egy gépészt nyugodtan mondja neki e varázsszavakat: Eűű komám/komámasszony a teringettét/teremburáját de csuda szípen festünk máma!
A Miskolci Egyetemi Napokra mindenkinek kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást illetve sikeres pótzárthelyi időszakot kívánok! Nincs olyan hogy lehetetlen, csak MENthetetlen.
Jó szerencsét!
Ahogy az ősi mondás tartja:
Addig nyújtózkodj, ameddig az ostorod ér!

Üdv Peti
Jó szerencsét!

Marczis Gábor Donát vagyok, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar negyedéves jogász hallgatója. Engem ért az a megtiszteltetés, hogy a 2018-ban megrendezésre kerülő Miskolci Egyetemi Napokon, diákrektori jelöltként, az ÁJK lelkes hallgatóival megküzdhetünk a győzelemért és összemérhetjük magunkat a többi kar hallgatóival. Mivel egy csapat mit sem ér kreatív ötletek nélkül, ezért úgy gondoltuk, hogy egy egészen érdekes témával állunk ki, melynek megnevezése: „Mi kis Karunk!”. A koncepciót, a legtöbbek által ismert, nagysikerű magyar sorozat, a Mi kis falunk ihlette. Az őszintét megvallva, igazából azért is esett erre a választás, mert … igen, az életben is egy suttyó vagyok, és sajnos – többek örömére és kevesebbek bánatára – nem sok színészi tehetséggel áldott meg a jó Isten! Az ÁJK-t egy isten háta mögötti helyként tüntetnénk fel, ahol nem ismernek sem divatot, sem kultúrát, sem modernizációt. Én, mint Suttyófalva polgármestere, apró csapatom irányítva felröpítem őket a dobogóra, mivel a cél a 0. hely. Miután a korábbi „polgármesterek” jelentős része elbuktak, remélem idén VÉGRE sikerül célba érnie szeretett falumnak, hogy a nép ne szomorkodjon. Ha valaki megkérdőjelezné az alkalmasságomat erre a pozícióra, jól teszi, de gondoljatok arra, hogy én vagyok a legnagyobb suttyó a karon, miért ne csinálhatnám hivatalosan?! Így a nyájam gondolta, segít egy parasztnak, hogy beteljesüljenek az álmai!
Jó Szerencsét!

Az én nevem Oláh Máté alias KolbászKapitány avagy Egy bort kérek szőlő nélkül.
Életemnek korai szakasza zavaros, valamint a későbbi alkoholos állapotomban, az emlékeimnek elbeszélése sem könnyítik meg ennek az időszaknak a feltárását.
Az első biztos pont, hogy valahol Ózdon születettem.
Az ezt követő történetek viszont sok ellentmondást okoznak.
Már fiatalon Cantusi munkákat vállaltam, olyanok ellen akik saját hanguk szerint megérdemelték volna a halált.
De néhány történet szerint szolgáltam a GTK Valéta Bizottságának légvédelmi különleges erejénél is, mielőtt MENPOOL néven váltam volna ismerté. Az "átalakuláshoz" az vezetett, hogy beiratkoztam az Egyetemre és részt vettem az X Kollégium Alkoholista Programba és ez lehetőséget adott számomra hogy tuléljem az Egyetemünk megpróbáltatásait.
Az eljárásuk gyakorlatilag azon alapult, hogy a szervezetemet mutációra kényszerítették, amivel képes lehetek megMENteni a GTK becsületét és a bajban lévő krediteimet is.
A célom pedig a projektből adódóan egy élő fegyver megalkotása.
Ezt az erőmet szeretném felhasználni a MEN-en, hogy az imádott Karom győzelmet arasson.
MENPOOL balra el.

Pénzt a Gazdásznak!
Jó Szerencsét!

A nevem Tardi Roland a. Luca Brasi, negyedéves német-történelem osztatlan tanár szakos hallgató vagyok. Ez a harmadik szereplésem a MEN-en bölcsész színekben, így kellő tapasztalattal rendelkezem, hogy vezessem karunkat e napok útvesztőin keresztül. Ez egyszerű feladatnak ígérkezik, hiszen karunkon mindenkiben elemi szinten él az összetartozás és bajtársiasság érzése.
Ez alatt a röpke négy év alatt láttam már falon pókot, láttam acélkék színű hollókat bölcsész címert mintázva repülni és láttam már derék férfiakat indokolatlan helyen elveszni. Láttam már sorban megdőlni az ikonokat és láttam már, hogy nyer teljes teret az alkohol pár rendkívül zseniális elmében. Láttam, hogy a gaz Mátyás keserű, hogyan dönti romba a miskolci egyetemisták és szüleik pénztárcáját, ezért felesküdtem pár cimborámmal, annak a gaz italnak a pusztítására. Jelentem, csapataink az idei MEN-en is harcban állnak. Sikerült összeválogatnom a Bölcsészettudományi Kar prominensebbnél prominensebb krémjét, akikkel karöltve méltó mód fel tudjuk venni a harcot, minden külső támadás ellen. A hangulat, a zene, a tánc és minden földi jó nálunk lesz megtalálható bölcsészeknél. Igény szerint, lehet hozzánk csatlakozni, belépő minimum 4 ezrelék feletti alkoholszint.
Találkozzunk ott, ahol a leghangosabb a zene és a legtöbb itóka található!

Vivat Bölcsész!
Jó Szerencsét! Fenyédy Réka alias Fenyő, avagy 110%on élek, a kihívásoktól sem félek III. Éves Egészségügyi szervező szakos hallgató vagyok, aki ezévben az egyetlen női rektorjelöltként küzdhet megannyi ellenféllel a végső győzelemért. Aliasomhoz méltóan mindenbe 110%ot bele adok, ahogy azt az idei MEN-sem úszhatta meg! Karunkon levő Nőuralom ezévben megelégelte a sok MEN-t, itt az idő, győzzön a WOMEN! Célunk:csak is a maximál! -Ellenfeleink jogainak elnyomása! -Szívizom direktes károsítása. -Szervezetünk hypoglikaemiára hajlamosítása. -Vércukorszintünk 3napon keresztüli alacsony szinten tartása Menet terv: Férfiak előtti ajtó kinyitás, majd azt jól becsapós. Kötelet elhúzós, vízi focit megnyerős, csillét jól megtolós, majd végül a kulcsot elvevős és e nyelvet azonnali hatállyal megszüntetős! Mottónk: feMENizmus!
Jegyinfó
Napijegy
Bérlet
ME diák/dolgozó
2000.-
3500.-
Diák
2500.-
4500.-
Külsős
3000.-
5000.-
A részvétel feltételei
A belépődíj kifizetése után mindenki karszalagot kap, amelyet a bejáratnál helyeznek fel a jobb csuklóra! A belépőjegy/karszalag nem váltható vissza. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! A belépőjegy/karszalag hamisítását Magyarország erre vonatkozó törvényei szerint büntetik. A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A jegy/karszalag megvásárlásával Ön köteles elfogadni a rendezvény házirendjét és a biztonság rendszabályokat.

A KARSZALAG tulajdonosa tudomásul veszi, hogy a rendezvényen: — csak sértetlen állapotú karszalaggal lehet részt venni. — kép-, ill. hangfelvétel készítése a szervezők engedélye nélkül SZIGORÚAN TILOS!
— a rendezvény területére baleset okozására alkalmas tárgyat (szúró-, vágóeszköz stb.), valamint szeszesitalt, üdítőitalt, robbanószert, petárdát, kábítószert és olyan eszközt, tárgyat — — bevinni, amelynek birtoklását a törvény tiltja, bevinni SZIGORÚAN TILOS! — a biztonsági személyzet elkobozhat minden olyan tárgyat, amellyel mások vagy a saját testi épségét sértheti, vagy veszélyeztetheti. — a Szervezők nylivános kép- és hangfelvételt készítenek, amellyel kapcsolatban semmilyen igénnyel, és követeléssel nem lehet fellépni. — köteles betartani a rendező utasításait. — az anyagi és egészségügyi károkért a rendezvényt szervező cég felelősséget nem vállal. — rendezvény elmaradása esetén a rendezőség a jegyvásárlás helyén közli a rendezvény új időpontját, vagy a belépőjegy árának visszatérítési módját legkésőbb tíz napon belül. — 18. életévét be nem töltött személyeket szeszes itallal és dohányipari termékkel nem áll módunkban kiszolgálni!

Kérjük, fokozottan vigyázzanak a természeti értékekre, és ne szemeteljenek.
A fent említett szabályok be nem tartása esetén a rendezők a helyszínről a karszalag tulajdonosát eltávolíthatják.
Diákjegy csak Miskolci Egyetemi ill. középiskolás diákigazolvánnyal váltható! Aki nem a saját diákigazolványával kísérli meg a bejutást, attól a személytől a rendezőség elveszi a nála lévő diákigazolványt és megindítja a szabálysértési eljárást!

16 év alattiak: — számukra a belépőjegyet csak a szülő vagy hozzátartozó válthatja meg — kizárólag szülői, hozzátartozói felügyelettel tartózkodhatnak a rendezvény területén, — csak 23.00 óráig vehetnek részt a programokon, utána el kell hagyniuk a fesztivál területét!

10 év alattiak: — számukra a belépés ingyenes, — ugyanaz a szabályok vonatkoznak rájuk is, mint a 16 év alattiakra!

Jó szórakozást kívánunk!