Gyors-tanulás, próbáld ki te is!

5-ször hatékonyabb tanulás? Igen. Ha nincs elég szabadidőd, ha sokat kell tanulnod, ha szeretnél könnyedén vizsgázni, akkor a megoldás a TurbóTanulás. Sokkal hatékonyabban és sokkal gyorsabban fogsz tudni tanulni, ha elvégzed a TurbóTanulás tréninget, ami 2013. február 23-24-én lesz a Miskolci Egyetemen az E/4 kollégium II. emeletén a HÖK tárgyalóban. Ráadásul a ME-HÖK támogatásával most fél áron tudsz részt venni a tréningen. Jelentkezz minél hamarabb a www.turbotanulas.hu oldalon. Mert ugye neked se mindegy, hogy mennyi időt töltesz a tanulással?

Országos Diplomataképző Konferencia és Külügyes Találkozó Győrben

A Széchenyi István Egyetem Hallgatói Külügyi Bizottsága és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája közös szervezésében 2013. március 4-7. között idén, tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre az Országos Diplomataképző Konferencia és Külügyes Találkozó Győrben.
Az idei konferencia központi témája: Magyarország szerepe a közép-európai regionális együttműködési szervezetekben (Visegrádi Négyek, Közép-Európai Kezdeményezés).
Az előadások mellett a részvevők készségfejlesztő tréningeken és színes kulturális programokon vehetnek részt.
Jelentkezési határidő: 2013. február 17. (vasárnap)

TÁJÉKOZTATÓ (PDF)

Angol- és némettanárokat keresünk!

Megbízható és minőségi oktatást nyújtó nyelviskola munkalehetőséget kínál!

Hamarosan induló csoportjainkhoz keresünk nyelvtanárokat a következő városokba és a környékbeli településekre:

Baja, Békéscsaba, Debrecen, Dorog, Dunaújváros, Eger, Érd, Esztergom, Gödöllő, Győr, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét , Keszthely, Miskolc , Mohács , Mosonmagyaróvár , Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Salgótarján, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Vác, Veszprém és Zalaegerszeg.

Önéletrajzokat a tanar.felvetel@tudomanynyelviskola.hu címre várunk.

A Tudomány Nyelviskola csapata

Ismertető (PDF)
Ismertető (DOC)