Kollégiumi Részleggyűlés

Tisztelt Hallgatók!

A Bölcsészettudományi Kar Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzata kollégiumi részleggyűlést hív össze 2012. 10. 01., hétfőre az alábbi időpontokban:
17.00 UNI hotel
17.20 E/1
17.40 E/3
18.00 E/5

A gyűlések alkalmával fog lezajlani a Kollégiumi Bizottság lehetséges tagjaira a szavazás!

Üdvözlettel:
Sebestyén Andor
BTK KB elnök

Kedvezményes Nyelvtanfolyam!

Tanulható nyelvek: angol, német, francia kezdőtől a haladóig.

A kurzusok díjai: 60 óra  18.000 Ft

Elérhetőség: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területfejlesztési Alapítvány

Tel.: +3620-4869085 +3620-9255875
e-mail: info@borsodifejlesztok.hu

www.borsodifejlesztok.hu

2012-es kurzus jelentkezési határideje: 2012. október 15.-ig lehet a megadott e-mail címen vagy telefonszámokon.

Kurzus indulása: október 22-i héten.

Órakezdések: hétfő és csütörtök között heti 2 alkalommal, alkalmanként 2×50 percben, 15:00-tól, valamint heti 1 alkalommal, alkalmanként 4×50 percben, szombaton 9:00-től.

Szintfelmérés; 7-10 fős csoportnagyság; gyakorlattal rendelkező nyelvtanárok; tanítás a nyelvtan és a beszélt nyelv megfelelő kombinációjában; a kurzusra bárki jelentkezhet, egyszerre két nyelv tanulására is lehet jelentkezni; egymást követően – szint emelkedéssel – több kurzus elvégzésére is van lehetőség.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzat Közgyűlése pályázatot hirdet kollégiumi bizottsági tagság betöltésére.

Pályázatot nyújthat be, minden aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező kollégista hallgató!

A pályázat benyújtási határideje: 2012. szeptember 21. 12 óra.

A pályázatnak tartalmaznia kell a hallgató:

1.     fényképes önéletrajzát

2.     neptun kódját

3.     e-mail címét, telefonszámát

A pályázatot személyesen kell leadni a B/2 épület alagsorában található HÖK irodában, valamint e-mailben elküldeni a btkhok@uni-miskolc.hu címre.

Üdvözlettel:

Kovács Balázs

BTK HÖK elnök

Miskolc-Egyetemváros, 2012. szeptember 17.

A Diák Iroda TANÁCSADÓ-SZOLGÁLTATÁSA

Kedves Hallgató!

A Diák Iroda INFORRÁS hallgatói, információs, tanácsadó és karrier szolgáltatásai körében a 2012/2013-as tanév I. félévére ismét meghirdeti tanácsadó-szolgáltatásait.

A személyes tanácsadásaink kínálata az elmúlt három évben életvezetési, személyiségfejlesztési, pályaorientációs és karrier tanácsadásokkal bővült a fenntartási időszakba érkezett „A Miskolci Egyetem működési folyamatainak megújítása, komplex hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztésre alapozva” című TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0016. jelű projektben. A tavalyi évben indítottuk útjára a szociális információs tanácsadást – melynek keretében az egyetemen kívüli szociális ellátásokról, támogatási formákról kérhetsz felvilágosítást, tanácsadást a Miskolc MJVÖ Iránytű Szociális Szolgálattal kötött együttműködési megállapodás révén -, valamint az egyetemi térítésekkel és juttatásokkal kapcsolatos tanácsadást.

A személyes tanácsadások témaköreit és időpontjait a http://www.mehok.uni-miskolc.hu/diakiroda/tanacsadasok/szemelyes-tanacsadas/ link alatt találhatod meg.

A személyes tanácsadások mellett a www.alumni.uni-miskolc.hu oldalon regisztrációt követően online teszteket (munka- személyiség- karakter teszt; munka- és karrierterület érdeklődés vizsgáló teszt; megmérettetés; teljesítmény motiváló kérdőív; érzelmi intelligencia (amit magamtól elvárok); kommunikációs készség felmérése; személyiségkép; konfliktusok kezelése; megküzdési módok; pszichológiai immunrendszer) tölthetsz ki. A teszteket kitöltők számára kisebb csoportokban, értékelő beszélgetések keretében is lehetőséget biztosítunk a tesztek eredményeinek, tanulságainak feldolgozására.

Az anonim jellegű tanácsadó szolgáltatást térítésmentesen, – a Miskolc MJVÖ Iránytű Szociális Szolgálat munkatársai által tartott szociális információs tanácsadás kivételével – előzetes bejelentkezés alapján veheted igénybe. A tanácsadásokra személyesen, telefonon vagy e-mailen tudsz bejelentkezni.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, vagy hasznosak lehetnek számodra tanácsadásaink, keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Diák Iroda – INFORRÁS információs-, tanácsadó- és karrier-szolgáltatások; A/1 mfsz. 7.

Tel.: 46/565-368, egyetemi mellék: 29-54, fax: 46/364-878

e-mail: diakinfo@uni-miskolc.hu

web: www.uni-miskolc.hu/diakiroda, www.alumni.uni-miskolc.hu

Üdvözlettel:

dr. Herpai Gábor

irodavezető

Miskolc, 2012. szeptember 11.

RÉSZLETES ISMERTETŐ (DOC)

Duna House filmpályázat 2012

Használd a fantáziád, kapd elő a kamerád és nyerj! A Duna House rövidfilmpályázatot hirdet, ahol az ötleted számít igazán és nem a technikai tudás.

Fél, legfeljebb 2 perces alkotásokat várunk, amelyek megmozgatják a nézőket, mert meghökkentőek, viccesek, vagy krokodilkönnyeket csalnak a szemekből. Indulhatsz egyedül, vagy álljatok össze csapatba és nyerjétek meg a 250 ezer Forintos fődíjat, vagy az értékes nyeremények egyikét. Nincs profi felszerelés? Egy igazán ütős ötlethez nem is kell, az interneten terjedő kisfilmek ezt számtalanszor bizonyították. Fantázia és elhatározás!

RÉSZLETES ISMERTETŐ (DOC)
AZ ESEMÉNY PLAKÁTJA (PDF)