Gyakornoki lehetőség Filmes területen

A zLabor Kommunikációs Megoldások gyakornokokat keres játékfilmes stílusban alkotó csapatába, rugalmas időbeosztással, akár azonnali kezdéssel. Olyan fiatal szakemberek jelentkezését várjuk, akik szeretnének résztvenni a legmodernebb trendeknek megfelelő, csúcsminőségű és kreatív könyvfilmek, reklámfilmek és videoklipek és egyéb multimédiatermékek készítésében.

Részletes ismertető

HONLAPUNKON MEGNYÍLT A REGISZTRÁCIÓ

Kedves hallgatótársaim! Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy honlapunkon ezentúl mindenki számára elérhető a regisztrációs menüpont.

A regisztráció segítségével lehetőségetek nyílik a bejegyzéseknél való kommentelésre, valamint a holnap eseményeivel kapcsolatos értesítőre való feliratkozásra. Regisztrálj még ma és légy része online közösségünknek!

Külföldi munkalehetőség!

Fiatal vagy és szeretnél világot látni? Szívesen kiszakadnál a hétköznapok szürkeségéből? Kipróbálnád magad egy másik kultúrában? Szeretnéd nyelvtudásodat fejleszteni? Dolgozz külföldön, keress pénzt, mindezek mellett tanulj nyelvet! A Cultural Exchange Au Pair Kft. kultúrcsereprogramok keretében olyan külföldi munkalehetőséget kínál Neked, mellyel családi környezetben, au pairként mindezt megvalósíthatod Angliában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, vagy akár az USA-ban.

A hírlevélért kattints ide! (DOCX)

Plakát (PDF)