Megújult a weboldalunk!

Tisztelt látogató!

Bizonyára feltűnt, hogy weboldalunk megújult. Mi is kénytelenek vagyunk haladni a korral és idejét láttuk egy új, szebb, informatívabb, átláthatóbb weboldal elkészítésének. Mostantól rendszeresebb frissítés, több tartalom, naprakész információk várhatók. Az oldal még fejlesztés alatt áll, ezért akadhatnak hiányosságok, de dolgozunk rajta folyamatosan. Hamarosan bemutatkozik az új logónk, és ehhez mértem a design is fog változni.

Kellemes böngészést kívánunk!

Migránsok reflektorfényben – médiapályázat

A Nemzetközi Migrációs Szervezet az Európai Bizottsággal együttműködve nemzetközi cikkíró és dokumentumfilm-versenyt hirdet egyetemi és főiskolai hallgatók számára (életkor 18-28 év). A pályázati anyagok témája: migránsok, integráció és/vagy kulturális sokszínűség Magyarországon, Csehországban, Lettországban, Litvániában, Romániában vagy Szlovákiában.

A Migránsok reflektorfényben című projektben a Független Médiaközpont partnerként vesz részt.

(tovább…)

Békés Megye Képviselő-testületének pályázati felhívása

1. Támogatás célja

A Békés Megyei Önkormányzat saját forrásainak terhére támogatni kívánja a diploma megszerzése
és ezzel a tanulmányaik lezárása előtt álló, egyetemi oktatásban résztvevő fiatalok gyakorlat
szerzését Békés megyében. A kötelezően elvégzendő gyakorlat időszakában fel kívánja kelteni a
fiatalok érdeklődését a Békés megyei munka lehetőségek iránt.
Az összefüggő szakmai gyakorlat teljesítése alatt a hallgatók munkatapasztalatot szerezhetnek
a Békés Megyei Önkormányzati Hivatalnál, illetve a Békés Megyei Önkormányzat érdekeltségi
körébe tartozó gazdasági társaságoknál, valamint a fenntartásában működő intézményeknél:

(tovább…)

Morgan Stanley World Wise: Technology Summer Internet Program 2011

Morgan Stanley is a global financial services firm offering a complete range of sophisticated financial services to a large and diversified group of clients and customers. With over 1,300 offices in 42 countries, the firm is truly global — and a market leader in the U.S., Europe and Asia as well as in emerging markets. Morgan Stanley’s success rests on the talents and passion of our people, who share a common set of values and bring excellence and integrity to everything they do.

Click for the full document (PDF format)

Morgan Stanley World Wise: Informatika Frissdiplomás Program

A Morgan Stanley a világ egyik vezetı pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörő és kiemelkedı színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 42 országában található több mint 1300 irodánkban dolgoznak. A Morgan Stanley 2006-ban nyitotta meg ügyviteli és informatikai szolgáltató központját Budapesten. A magyar leányvállalat fı feladata az anyacég üzleti tevékenységeinek támogatása pénzügy, informatika, matematikai modellezés, hitelkockázat-és piac elemzés, értékpapír kereskedés jogi dokumentáció területeken.

Kattints a felhívás teljes tartalmáért (PDF változat)