Nyári munkalehetőségek!

Kedves Diákok!

 

Szeretnél a nyáron vízközelben dolgozni, egy remek hangulatú csapat tagjaként az alábbi pozíciók egyikében?

 

-napozóágy bérbeadó
-éttermi kisegítő
-vízőr
-szakács

 

Munkavégzés helye: Miskolc, Tiszaújváros, Sárospatak strand
Kezdés: május 1.-től folyamatosan!

 

Előnyt jelent, ha már májusban tudsz kezdeni és hosszú távon tudod vállalni a munkát!

 

Jelentkezni a jelentkezes@diakallas.hu email címen lehet fényképes önéletrajzzal, az üzenet tárgya a megpályázandó munkakör legyen, illetve az üzenetbe kérjük írjátok bele, hogy mikortól tudnátok kezdeni!

 

Üdv: MEISZ

Úszómestereket keresünk!

Kedves Nappali Tagozatos Diákok!

 Úszómestereket keresünk egész nyárra Észak-Magyarország strandjaira!

Jelentkezés feltétele: Úszómesteri tanúsítvány!

Ha esetleg még nem rendelkezel ezzel a tanúsítvánnyal akkor, lehetőséged van nálunk jelentkezni kedvezményes áru úszómesteri tanfolyamra!

A tanfolyam jelentkezési határideje: Április 1. Ne maradj le róla!!!
A tanfolyam díja: 65.000Ft

A 65.000Ft-ból is csak 20.000Ft kell kifizetned, hiszen az összeg fennmaradó része a későbbiek folyamán kerül levonásra, egyenlő részletekben a béredből!

A tanfolyam helyszíne Miskolc vagy Eger!
A tanfolyam elvégzése után garantált elhelyezkedési lehetőséget kínálunk egész nyárra, valamint egy életre szóló képzettséggel gazdagodsz, amivel bármikor el tudsz helyezkedni hosszabb, vagy rövidebb időre!!!

Érdeklődni és jelentkezni a jelentkezes@diakallas.hu email címen, vagy a 06-70-329-0656-os telefonszámon lehet, fényképes önéletrajz küldésével, az üzenet tárgya úszómesteri tanfolyam legyen!

Keress pénzt szórakozva!!!
Üdvözlettel:
Diákállás Iskolaszövetkezet2

A miskolci AIESEC (nemzetközi diákszervezet) tagfelvételt hirdet!

Fénykép: A miskolci AIESEC (nemzetközi diákszervezet) tagfelvételt hirdet!   Szeretnél egy jó társasághoz tartozni? Értékesen eltölteni a szabadidődet? Külföldi korodbeliekkel foglalkozni?  -CSATLAKOZZ HOZZÁNK-  Jelentkezni az alábbi linken tudsz: http://bit.ly/1qLa0KE  Határidő: 2014.10.08. További info és elérhetőség: fb.com/aiesec.miskolc  http://miskolc.aiesec.hu/ E/6 kollégium 2.em. 227.
Szeretnél egy jó társasághoz tartozni? Értékesen eltölteni a szabadidődet? Külföldi korodbeliekkel foglalkozni?
-CSATLAKOZZ HOZZÁNK-

Jelentkezni az alábbi linken tudsz: http://bit.ly/1qLa0KE
Határidő: 2014.10.08.
További info és elérhetőség:
fb.com/aiesec.miskolc
http://miskolc.aiesec.hu/
E/6 kollégium 2.em. 227.

A Kollégiumi Bizottság pályázatot hirdet!

Tisztelt Hallgatók!

A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának Küldöttgyűlése pályázatot hirdet Kollégiumi Bizottság képviselői mandátumainak betöltésére.

Pályázatot nyújthat be minden aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató, aki kollégiumban lakik!

A pályázat benyújtási határideje: 2013. szeptember 30. 12:00

A pályázatnak tartalmaznia kell a hallgató:

1. fényképes önéletrajzát

2. neptun kódját

3. e-mail címét, telefonszámát

4. valamint elképzeléseit a kollégiumi érdekképviselettel kapcsolatosan

A pályázatot személyesen kell leadni a B/2 épület alagsorában található HÖK irodában, valamint e-mailben elküldeni a btkkb@uni-miskolc.hu címre.

Üdvözlettel:

Sebestyén Andor

BTK-KB elnök

Miskolc-Egyetemváros 2013. szeptember 23.

A PÁLYÁZAT LETÖLTÉSE

Miskolci Egyetemi Állásbörze

Időpont: 2013. április 10-én (szerda10-16 óráigHelyszín: Miskolci Egyetem, Körcsarnok


2013. április 10-én (szerda) 10-16 óráig a Miskolci Egyetem Körcsarnokában tizenkilencedik alkalommal rendezzük meg a Miskolci Egyetemi Állásbörzét. Az egynapos rendezvény alkalmat nyújt a cégek bemutatkozására, állásajánlatainak megismertetésére. A rendezvényt Prof. Dr. Patkó Gyula Rektor Úr nyitja meg, és negyedik alkalommal ad át díjat az egyetemünkön végzett szakemberek munkába állását, foglalkoztatását leginkább támogató cég képviselőjének.

Ebben az évben a börzén 55 standon 58 kiállító lesz jelen, ebből 56 állásajánlatokat kínáló, közvetítő cég, szervezet és 2 további partner. A Miskolci Egyetemi Állásbörze ezzel a legnagyobb vidéki állásbörzének számít. A meghirdetett pozíciók 34,21%-a az Észak-Magyarországi Régióban, 26,31%-a Budapesten, 13,15%-a az Észak-Alföldi Régióban van.

A legtöbb ajánlat az idén a gépészmérnököknek, közgazdászoknak, villamosmérnököknek, informatikusoknak szól. A résztvevő cégek kifejezetten keresnek műszaki menedzsert, minőségbiztosítási mérnököt, logisztikust, olaj- és gázmérnököt vagy más műszaki, mérnöki végzettségűeket is. Aki nem ilyen végzettséggel rendelkezik, annak is érdemes kilátogatni a börzére és jelentkezni, mert több cég keres bármilyen felsőfokú végzettséggel rendelkező munkatársakat. Az idén is jelen lesz 5 személyzeti tanácsadó, közvetítő cég, akik adatbázisába be lehet kerülni. A tanári és tanítói állásadatbázis standnál az országos tanári és tanítói álláslehetőségekről érdeklődhetnek a látogatók. Az érdeklődők feltétlenül hozzanak magukkal önéletrajzot, amit a felkeresendő standoknál hagyhatnak!

Az alsóbb évesek számára a cégek többsége felajánlja a szakmai gyakorlaton való részvétel és a diplomamunka-írás lehetőségét, de jó néhány cégnél ösztöndíjra is pályázhatnak a Miskolci Egyetem hallgatói. Nem elég végzősként megjelenni egy-egy ilyen eseményen, már most gondolni kell a jövőre, megismerni a cégek által támasztott követelményeket!

Az Állásbörze mellett az idén megrendezzük „A Miskolci Egyetem működési folyamatainak megújítása, komplex hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztésre alapozva” című TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0016. jelű projekt fenntartása keretében a Szakmai Gyakorlati Börzét. A kezdeményezés célja az alsóbb évesek orientálása olyan szakmai gyakorlat megszerzésében, amely elhelyezkedésüket nagymértékben segítheti. A Szakmai Gyakorlati Börzén a hallgatóknak szóló szakmai gyakorlati lehetőségeket kínáló, közvetítő és azokat személyesen bemutató cégek, szervezetek jelennek meg.

Az Állásbörze Kalauzban – amely a rendezvény helyszínén az információs pultnál és a kiadványosztóknál lesz elérhető – természetesen valamennyi résztvevőről találhatnak részletes információkat.

A rendezvénnyel kapcsolatos részletes információk a www.uni-miskolc.hu/allasborze honlapon megtalálhatók.

Idén is lehetőség lesz életpálya, életvezetési, személyiségfejlesztési, pályaorientációs és karrier tanácsadásokon, illetve próbainterjún való részvételre. Emellett 6 cég cégprezentációját hallgathatják meg az érdeklődők. A kiállítókat bemutató Állásbörze Kalauz mellett még további 3 karrier témájú kiadvánnyal is gazdagodhatnak az idelátogatók.

Kérdezőbiztosokat keresünk!

Ha szeretnél tanulmányaid mellett munkát vállalni és jó kommunikációs képességgel
rendelkezel, jelentkezz hozzánk kérdezőbiztosnak!
A munka jellege:
– kérdőívek személyes lekérdezése
– rugalmas munkaidő
Elvárás:
– felhasználói szintű word és excel tudás
– megbízhatóság
Ha a fentiek felkeltették a figyelmedet, küldd el önéletrajzodat!
Elérhetőségünk: hr@marketinsight.hu

Ha szeretnél tanulmányaid mellett munkát vállalni és jó kommunikációs képességgelrendelkezel, jelentkezz hozzánk kérdezőbiztosnak!
A munka jellege:- kérdőívek személyes lekérdezése- rugalmas munkaidő
Elvárás:- felhasználói szintű word és excel tudás- megbízhatóság-Ha a fentiek felkeltették a figyelmedet, küldd el önéletrajzodat!
Elérhetőségünk: hr@marketinsight.hu

Angol- és némettanárokat keresünk!

Megbízható és minőségi oktatást nyújtó nyelviskola munkalehetőséget kínál!

Hamarosan induló csoportjainkhoz keresünk nyelvtanárokat a következő városokba és a környékbeli településekre:

Baja, Békéscsaba, Debrecen, Dorog, Dunaújváros, Eger, Érd, Esztergom, Gödöllő, Győr, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét , Keszthely, Miskolc , Mohács , Mosonmagyaróvár , Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Salgótarján, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Vác, Veszprém és Zalaegerszeg.

Önéletrajzokat a tanar.felvetel@tudomanynyelviskola.hu címre várunk.

A Tudomány Nyelviskola csapata

Ismertető (PDF)
Ismertető (DOC)

Gyakornoki lehetőség Filmes területen

A zLabor Kommunikációs Megoldások gyakornokokat keres játékfilmes stílusban alkotó csapatába, rugalmas időbeosztással, akár azonnali kezdéssel. Olyan fiatal szakemberek jelentkezését várjuk, akik szeretnének résztvenni a legmodernebb trendeknek megfelelő, csúcsminőségű és kreatív könyvfilmek, reklámfilmek és videoklipek és egyéb multimédiatermékek készítésében.

Részletes ismertető

Külföldi munkalehetőség!

Fiatal vagy és szeretnél világot látni? Szívesen kiszakadnál a hétköznapok szürkeségéből? Kipróbálnád magad egy másik kultúrában? Szeretnéd nyelvtudásodat fejleszteni? Dolgozz külföldön, keress pénzt, mindezek mellett tanulj nyelvet! A Cultural Exchange Au Pair Kft. kultúrcsereprogramok keretében olyan külföldi munkalehetőséget kínál Neked, mellyel családi környezetben, au pairként mindezt megvalósíthatod Angliában, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, vagy akár az USA-ban.

A hírlevélért kattints ide! (DOCX)

Plakát (PDF)

Állásbörze!

2012. április 4-én a Miskolci Egyetem előcsarnokában és díszaulájában tizennyolcadik
alkalommal kerül megrendezésre az a nagyszabású találkozó, melyen lehetőség nyílik az
egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen
kapcsolatteremtésre. Az Állásbörze alkalmat nyújt a cégek bemutatkozására, állásajánlatainak
megismertetésére.

(tovább…)