SzolgáltatásokA Miskolci Egyetemi Állásbörzén való részvétel kiállítóként standdal, vagy az Állásbörze Kalauzban hirdetőként való megjelenés által lehetséges.

A MEGRENDELŐ I és II dokumentumok az Ügyfélkapun keresztül történő bejelentkezést követően elérhetők a regisztrált felhasználóknak szóló oldalainkon.1. RÉSZVÉTEL KIÁLLÍTÓKÉNT AZ ÁLLÁSBÖRZÉN

Az Állásbörze 10 órakor megnyitóval kezdődik és 16 órakor zár. A kiállítók a rendezvény napján 7-10-ig foglalhatják el és dekorálhatják a standjukat. A kiállítók a nyitva tartás ideje alatt – a szervezők írásbeli engedélye hiányában – saját standjuk területén terjeszthetnek információs anyagokat, népszerűsíthetik cégüket, ajánlataikat, végezhetnek egyéb standaktivitást. A rendezvény zárását követően a kiállítóknak el kell távolítania a dekorációs elemeket, és a standot az átadáskori állapotban, kiürítve kell elhagyni. Egy standon egy céget vagy egy cégcsoporthoz tartozó cégeket tudunk fogadni.

Az Állásbörzén kiállítóként való részvétel feltétele a kitöltött, cégszerűen aláírt MEGRENDELŐ I. (Ügyfélkapu) 2018. március 9-ig megküldése postai úton az Állásbörze Nonprofit Kft. 3515 Miskolc, Pf. 57. címre.

A Miskolci Egyetemi Állásbörzén a részvételi díj befizetése ellenértékeként az alábbi alapszolgáltatásokat (lásd az 1.1. pontban) biztosítjuk. A kiegészítő szolgáltatásokat (lásd a 1.2. pontban) partnereink felár ellenében vehetik igénybe. A részvételi díj és a kiegészítő szolgáltatások díjai a MEGRENDELŐ I. oldalon (Ügyfélkapu) vannak feltüntetve. Egyes alapszolgáltatások igénybevételét, valamint a kiegészítő szolgáltatások megrendelését minden esetben kérjük a MEGRENDELŐ I. (Ügyfélkapu) oldalon jelezni!

1.1. ALAPSZOLGÁLTATÁSOK

1.1.1. STAND

Az alapszolgáltatásként biztosított stand területe 6 m2. A korábbi években jól bevált gyakorlat szerint kiegészítő szolgáltatásként van lehetőség 9 vagy 12 m2-es stand kialakítására is.

STANDOK ÁLTALÁNOS LEÍRÁSA, ALAPFELSZERELTSÉGE

A standok Syma típusú elemekből, szőnyegezve, világítástechnikával (3 m2-enként 1 db spot lámpa), információs pulttal, 80x80 cm-es tárgyalóasztallal és 4 db székkel, 230 V-os hálózati csatlakozóval, valamint ruhafogassal és szemeteskosárral kerülnek átadásra.
Igény szerint alapszolgáltatásként internetcsatlakozási lehetőséget is biztosítunk. A standokra egységes cégfelirat kerül, amelytől azonban kiegészítő szolgáltatásként külön megrendelés alapján el lehet térni.

Azok a cégek, akik ezekkel a lehetőségekkel kívánnak élni, azt a MEGRENDELŐ I.-en (Ügyfélkapu) feltétlenül szíveskedjenek jelezni!

A stand alapfelszereltségén túl rendelhető kiegészítőkről a Kiegészítő szolgáltatások (1.2. pont) között, illetve azok árairól a MEGRENDELŐ I.-en (Ügyfélkapu) kaphatnak tájékoztatást.

Amennyiben partnereink igénylik, lehetőség van saját installáció felhasználására is, ám ez a részvételi díjat nem módosítja. A saját építésű, egyedi standok építési tervét kérjük minél hamarabb egyeztetni ill. megküldeni.

STANDALAPRAJZ, STANDFOGLALÁS

Az állásbörze tervezett standalaprajza (Standalaprajz) a rendelkezésre álló kiállítói terület optimális standkiosztását tükrözi. Az idén is lehetőség van arra, hogy partnereink válasszanak – a megrendelt méreteket is figyelembe véve – az alaprajzon megjelenített standhelyekből.

A standhelyek foglalása telefonon, e-mailben történik, s azokat érkezési, foglalási sorrendben tudjuk érvényesíteni. A standfoglalást vagy időközbeni foglaltságát két munkanapon belül visszajelezzük. A honlapunkon folyamatosan nyomon követhetik a különböző foglalásokat, így az alaprajz alakulását. Végleges standalaprajzot csak a jelentkezések lezárása után tudunk készíteni a jelentkezők száma és az igényelt standméretek alapján. A standok helyének kijelölése, beosztása a cégek igényeinek figyelembevételével történik, a standkijelölés jogát azonban fenntartjuk.

1.1.2. MEGJELENÉS AZ ÁLLÁSBÖRZE KALAUZBAN

Az Állásbörze Kalauz a börze hivatalos kiadványa, amely B/5-ös formátumban a rendezvény napján jelenik meg, és a helyszínen térítésmentesen 2000 példányban áll az érdeklődők rendelkezésére. Az Állásbörze Kalauz információt nyújt a látogatóknak a börzén résztvevő vállalatokról, cégekről, a börze programjairól és segít a kiállításon való eligazodásban.

A kalauzban a kiállítóknak egy oldalpárt – egy céginformációs oldalt és egy reklámoldalt – biztosítunk. Továbbá a kiállítók szakmai gyakorlati lehetőségeit a Szakmai gyakorlati lehetőségek fejezetben jelentetjük meg.

A. CÉGINFORMÁCIÓS OLDALON

A Kalauzban minden résztvevő számára alapszolgáltatásként biztosítunk egy oldal szöveges bemutatkozási lehetőséget. A kiadványban ez egy oldalra, a reklámoldal mellé kerül. A céginformációs oldal tartalmazza többek között a kiállítás résztvevőinek fontosabb adatait, elérhetőségeit, a kínált pozíciókat, a jelentkezőkkel szemben támasztott elvárásokat és a számukra kínált juttatásokat, lehetőségeket. Az ide kerülő információkat, adatokat a KÉRDŐÍV-CÉGBEMUTATÓ (Ügyfélkapu) Önöknek kell megadniuk. Emellett ezen az oldalon a kiadványba fogadunk egy rövid, max. 700 karakter terjedelmű bemutatkozó szöveget is. Lásd az alábbi oldalon található mintát!

B. REKLÁMOLDALON

A Kalauzban minden résztvevő számára alapszolgáltatásként biztosítjuk egy reklámoldal elhelyezésének lehetőségét, amelyet tetszés szerint szerkeszthetnek.

C. SZAKMAI GYAKORLATI LEHETŐSÉGEK FEJEZETBEN

Amennyiben nem csak állásajánlatokat, hanem szakmai gyakorlati lehetőségeket is hoznak a börzére, azokat az Állásbörze Kalauz Szakmai gyakorlati lehetőségek Fejezete keretében mutathatják be. Az ide kerülő információkat, adatokat a KÉRDŐÍV-SZAKMAI GYAKORLAT kitöltésével (Ügyfélkapu) Önöknek kell megadniuk.

NYOMDAI PARAMÉTEREK a Kalauzban megjelenő kreatívokhoz
Szín: 4 szín (CMYK), vágott méret (B/5): 162 x 232 mm + 5 mm kifutó minden irányban, tükörméret: 142 x 212 mm, formátum: nyomdai pdf, jpg, képek felbontása: min. 300 dpi.

A Kalauzban való megjelenés feltétele a KÉRDŐÍV-CÉGBEMUTATÓ (Ügyfélkapu), a KÉRDŐÍV-SZAKMAI GYAKORLAT (Ügyfélkapu) kitöltése, véglegesítése, valamint a nyomdai paramétereknek megfelelő HIRDETÉS megküldése elektronikus formátumban, 2018. március 9-ig (Jelentkezés) (2. Az Állásbörze Kalauzban megjelenő anyagok megküldése) szerint.

1.1.3. REKLÁMLEHETŐSÉGEK HONLAPUNKON

A KÉRDŐÍV-CÉGBEMUTATÓBAN és a KÉRDŐÍV-SZAKMAI GYAKORLATON (Ügyfélkapu) feltüntetett adatok felkerülnek az Állásbörze hivatalos honlapjára (Kiállítók állásajánlatai), illetve cégük honlapját linkeljük oldalunkhoz.

1.1.4. RÖVIDFILM

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a rendezvény területén kihelyezett kivetítőkön a kiállítóink egy rövidfilm keretében mutassák be tevékenységüket, termékeiket. A legfeljebb 3 perc hosszúságú filmeket .avi vagy .mp4 kiterjesztésben, a regisztrált felhasználóknak szóló oldalon (Ügyfélkapu) kérjük feltölteni, vagy számunkra a letöltési elérhetőségét eljuttatni.

Amennyiben ezzel a lehetőségekkel élni kívánnak, azt a MEGRENDELŐ I. oldalunkon (Ügyfélkapu) szíveskedjenek jelezni!

1.1.5. HOSTESS SZOLGÁLAT

Alapszolgáltatásként biztosítunk standonként 1 fő hostesst vagy hostot, aki segítheti az Önök munkáját (standdekoráció, kérdőívek kiosztása stb.).

1.1.6. ÉTKEZÉS

Büfészolgálat

A részvételi díj tartalmazza a büfészolgálatot a rendezvény napján 9–16-ig. Kínálatában meleg ételek, szendvics, sós és édes sütemény, gyümölcs, üdítő, kávé szerepel. Ezzel kapcsolatos további igényeiket kérjük jelezzék felénk, melyeket a lehetőségekhez képest igyekszünk teljesíteni.

Meleg ebéd

A büfészolgálat mellett svédasztalos jellegű étkezési lehetőséget (háromféle meleg étel) is biztosítunk 11–14-ig az előcsarnok galériáján (bal oldal). A belépés a hostess által megérkezéskor átadott nyakba akasztható névkártyával és ebéd- jeggyel együttesen lehetséges. Ebédszünet nincs.

1.1.7. PARKOLÁSI LEHETŐSÉG

A rendezvény helyszínéhez közel cégenként egy parkolóhelyet biztosítunk. A kiállítók számára fenntartott parkolóhely a postán kiküldött parkolókártya felmutatásával vehető igénybe.

Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni kívánnak, valamint a parkolókártya postázási címét a MEGRENDELŐ I. oldalunkon (Ügyfélkapu) szíveskedjenek jelezni!

1.1.8. SEGÍTSÉG A KI- ÉS BEPAKOLÁSNÁL

A kiállítókat a rendezvény napján 7 órától technikai munkatársaink várják a helyszínen, akik segítenek az eligazodásban és szükség esetén a bepakolásnál, majd 16–17-ig a kipakolásnál.

Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni kívánnak, azt a MEGRENDELŐ I. oldalunkon (Ügyfélkapu) szíveskedjenek jelezni!

1.1.9. INTERNET CSATLAKOZÁS

A rendezvény helyszínén WiFi kapcsolat segítségével internet csatlakozási lehetőséget biztosítunk. Ha olyan informatikai eszközöket hoznak magukkal, amelyeket rendszergazdai korlátozásokkal láttak el (pl. WiFi csatlakozási korlátozás), kérjük hogy a csatlakozáshoz szükséges, megfelelő intézkedésekről szíveskedjenek gondoskodni!

Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni kívánnak azt a MEGRENDELŐ I. oldalunkon (Ügyfélkapu) szíveskedjenek jelezni!

1.1.10. IRODAI ESZKÖZHASZNÁLAT

A rendezvény helyszínén fénymásolási, faxolási lehetőséget, illetve az irodai eszközhasználat technikai feltételeit a lehetőségeinkhez képest biztosítani tudjuk.

Amennyiben ezzel a lehetőséggel élni kívánnak, azt a MEGRENDELŐ I. oldalunkon (Ügyfélkapu) szíveskedjenek jelezni!

1.2. KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A kiállítók az alapszolgáltatásokon túl az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat vehetik igénybe a MEGRENDELŐ I.-en (Ügyfélkapu) meghatározott felár ellenében.

1.2.1. NAGYOBB MÉRETŰ STAND

Az alapszolgáltatásként biztosított 6 m2-es stand helyett 9 vagy 12 m2-es stand kialakítására van lehetőség.

1.2.2. EGYEDI STANDFELIRAT ÉS DEKORÁCIÓ

A standokra számítógépes betűvágással azonos színű cégfelirat kerül, azonban van lehetőség a cég arculatához illeszkedő, egyedi standfelirat és dekoráció megrendelésére is. A standok dekorálására a (fríz és falak) a standok és a fríz eredeti állapotának helyreállítása mellett van lehetőségük. Amennyiben ez nem lehetséges, az elhasználódott elemek árát meg kell fizetniük.

Az egyedi dekoráció elkészítését, elhelyezését külön megbízás alapján vállaljuk.

1.2.3. STANDKIEGÉSZÍTŐK

A stand az 1.1. pontban leírt alapfelszereltségén túl további kiegészítők (pl. vitrin, irattartó, prospektustartó, tárgyaló garnitúra stb.) rendelésére is van lehetőség. A MEGRENDELŐ I.-en (Ügyfélkapu) fel nem tüntetett kiegészítőket külön megállapodás alapján tudunk biztosítani. Amennyiben ilyen igény merülne fel, kérjük, jelezzék felénk!

1.2.4. TOVÁBBI REKLÁMOLDALAK AZ ÁLLÁSBÖRZE KALAUZBAN

Az Állásbörze Kalauzban az alapszolgáltatásként biztosított megjelenésen túl kiegészítő szolgáltatásként további oldalakon való hirdetés rendelhető.

1.2.5. REKLÁMANYAG ELKÉSZÍTÉSE

Amennyiben az Állásbörze Kalauzba nem tudnak a nyomdai paramétereknek megfelelő színes reklámanyagot küldeni, annak megszerkesztésével irodánkat is megbízhatják. Ebben az esetben a reklámanyaggal kapcsolatos elképzeléseket egyeztetni szükséges.

Igény szerint további kreatívok, arculati elemek tervezését, reklámanyagok elkészítését is vállaljuk külön megállapodás alapján.

2. MEGJELENÉS HIRDETŐKÉNT AZ ÁLLÁSBÖRZE KALAUZBAN

Azoknak a cégeknek is tudunk megjelenési lehetőségeket biztosítani az Állásbörze Kalauzban, akik nem kívánnak kiállítóként részt venni rendezvényünkön. Lásd a MEGRENDELŐ II.-t (Ügyfélkapu).

3. RÉSZVÉTEL KIÁLLÍTÓKÉNT A SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZÉN

A TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0016. projekt fenntartása keretében az elmúlt évekhez hasonlóan az Állásbörzét szakmai gyakorlati börzével bővítjük ki. A Szakmai Gyakorlati Börzén – az Állásbörzétől területileg elkülönítetten, azzal egy időben – azok a cégek jelenhetnek meg, akik az állásbörzén nem vesznek részt kiállítóként, de a Miskolci Egyetem hallgatóinak kínált szakmai gyakorlati lehetőségeket személyesen szeretnék bemutatni. Állásajánlatok meghirdetésére, bemutatására itt nincs lehetőség. A Szakmai Gyakorlati Börze keretében a kiállító cégek részéről 1 fő képviselőt tudunk fogadni.

A rendezvény 10 órakor megnyitóval kezdődik és 16 órakor zár. A kiállítók a rendezvény napján 7–10-ig foglalhatják el és dekorálhatják a standrészüket. A kiállítók a nyitva tartás ideje alatt saját standrészük területén terjeszthetnek információs anyagokat, népszerűsíthetik cégüket, ajánlataikat, végezhetnek egyéb standaktivitást. A rendezvény zárását követően a kiállítóknak el kell távolítania a dekorációs elemeket, és a standrészt az átadáskori állapotban, kiürítve kell elhagyni. Egy standrészen egy céget vagy egy cégcsoporthoz tartozó cégeket tudunk fogadni.

A Szakmai Gyakorlati Börzén kiállítóként való részvétel feltétele a kitöltött, cégszerűen aláírt MEGRENDELŐ III. (Ügyfélkapu) 2018. március 9-ig megküldése postai úton az Állásbörze Nonprofit Kft. 3515 Miskolc, Pf. 57. címre.

A részvétel korlátozott számban térítésmentes, amit a jelentkezések sorrendjében, limitált számban tudunk biztosítani. A Szakmai Gyakorlati Börzén részt vevők által igénybe vehető szolgáltatások köre korlátozott, kiegészítő szolgáltatások nem rendelhetők.

3.1. SZOLGÁLTATÁSOK

A Szakmai Gyakorlati Börze résztvevőinek az alábbi alapszolgáltatásokat biztosítjuk:

3.1.1 KÖZÖS STAND

A közös standon egy kiállító számára biztosított standrész mérete kb. 4 m2.

A STANDRÉSZEK ÁLTALÁNOS LEÍRÁSA, ALAPFELSZERELTSÉGE

A standrészek Syma típusú elemekből, szőnyegezve, világítástechnikával, 1 db asztallal és 2 db székkel, 230V-os hálózati csatlakozóval, szemetes kosárral kerülnek átadásra. A standrész mögötti grafikai falra egységes cégfelirat kerül. Kiegészítő szolgáltatásként nagyobb méretű standrész, illetve standkiegészítők rendelésére nincs lehetőség. Végleges standalaprajzot csak a jelentkezések lezárása után tudunk készíteni a jelentkezők száma alapján. A résztvevők standrésze kijelölésének jogát fenntartjuk.

3.1.2. MEGJELENÉSI LEHETŐSÉG AZ ÁLLÁSBÖRZE KALAUZBAN

A Kalauzban a Szakmai gyakorlati lehetőségek fejezetben minden résztvevő számára biztosítjuk a kínált szakmai gyakorlatok bemutatásának lehetőségét. A fejezetben a szakmai gyakorlatok az Állásbörze kiállítói által kínált szakmai gyakorlatokkal együtt jelennek meg. Az ide kerülő információkat, adatokat a KÉRDŐÍV-SZAKMAI GYAKORLAT (Ügyfélkapu) kitöltésével Önöknek kell megadniuk.

A Kalauzban való megjelenés feltétele a KÉRDŐÍV-SZAKMAI GYAKORLAT (Ügyfélkapu) kitöltése, véglegesítése, 2018. március 9-ig (Jelentkezés) (2. Az Állásbörze Kalauzban megjelenő anyagok megküldése) szerint.

3.1.3. MEGJELENÉSI LEHETŐSÉG HONLAPUNKON

A KÉRDŐÍV-SZAKMAI GYAKORLAT (Ügyfélkapu) kérdőíven feltüntetett adatok felkerülnek az Állásbörze hivatalos honlapjára (Kiállítók szakmai gyakorlati ajánlatai), illetve cégük honlapját linkeljük oldalunkhoz.

3.1.4. RÖVIDFILM

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a rendezvény területén kihelyezett kivetítőkön a kiállítóink egy rövidfilm keretében mutassák be tevékenységüket, termékeiket. A legfeljebb 3 perc hosszúságú filmeket .avi vagy .mp4 kiterjesztésben, a www.uni-miskolc.hu/allasborze regisztrált felhasználóinak szóló oldalára kérjük feltölteni, vagy számunkra a letöltési elérhetőségét eljuttatni. Azok a cégek, akik ezekkel a lehetőségekkel kívánnak élni, azt a MEGRENDELŐ III. oldalunkon (Ügyfélkapu) szíveskedjenek jelezni!

3.1.5. BÜFÉSZOLGÁLAT

A cég képviselője számára biztosítjuk a büfészolgálatot is a rendezvény ideje alatt. Kínálatában hideg szendvicsek, sós és édes sütemények, gyümölcs, üdítő, kávé szerepel.