Jelentkezés


1. A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

1.1. MEGRENDELŐ

Az Állásbörzén való részvétel feltétele a megfelelő Megrendelők cégszerű kitöltése és határidőre való visszaküldése postai úton az Állásbörze Nonprofit Kft., 3515 Miskolc, Pf. 57 címre.

 • ÁLLÁSBÖRZE KIÁLLÍTÓKNAK– az I-es jelű
 • ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ HIRDETŐKNEK – a II-es jelű
 • SZAKMAI GYAKORLATI BÖRZE KIÁLLÍTÓKNAK – a III-as jelű

  A Megrendelő formanyomtatványai megtalálhatók az információs anyagban, vagy a regisztrált felhasználók letölthetik elektronikus formátumban a honlapunkról (Ügyfélkapu).

  !!! HATÁRIDŐ: 2019. MÁRCIUS 8. !!!

  1.2. SZOLGÁLTATÁSOK ELLENÉRTÉKE

  Az Állásbörzén való részvétel további feltétele a részvételi díj, illetve a megrendelt kiegészítő szolgáltatások díjának határidőre való megfizetése átutalással a pénzügyi lebonyolítást végző Állásbörze Nonprofit Kft. bankszámlájára a Megrendelőben vállaltak szerint. A kiállított számla közvetített szolgáltatást tartalmaz.

  2. AZ ÁLLÁSBÖRZE KALAUZBAN MEGJELENŐ ANYAGOK MEGKÜLDÉSE

  A kalauzban való megjelenés feltétele az ide kerülő anyagok megfelelő formátumban, határidőre való megküldése.

  2.1. KÉRDŐÍV-CÉGBEMUTATÓ

  Az Állásbörze Kalauz céginformációs oldalain való megjelenéshez elengedhetetlen a KÉRDŐÍV-CÉGBEMUTATÓ (Ügyfélkapu) kitöltése. A kérdőíven megadott adatok jelennek meg a kiadvány céges oldalain.

  2.2. HIRDETÉS

  Az Állásbörze Kalauz reklámoldalán megjelenő hirdetést a Szolgáltatások menüpontban megadott nyomdai paramétereknek megfelelően, elektronikus formátumban kérjük a regisztrált felhasználóinak szóló oldalára feltölteni, vagy e-mail-ben megküldeni a huglie@uni-miskolc.hu e-mail címre.

  2.3. KÉRDŐÍV-SZAKMAI GYAKORLAT

  Az Állásbörze kiállítói által kínált és a Szakmai Gyakorlati Börze résztvevői által hirdetett szakmai gyakorlatokat a kalauz Szakmai gyakorlati lehetőségek fejezetében mutatjuk be. A kiállítók gyakorlati pozícióinak megjelenéséhez elengedhetetlen a KÉRDŐÍV- SZAKMAI GYAKORLAT (Ügyfélkapu) kitöltése. A kérdőíven megadott adatok kerülnek a Kalauzba.

  Felhívjuk figyelmüket, hogy a kérdőívek és a hirdetés leadásának határidejét szigorúan tartaniuk kell! A beérkező anyagokat, információkat folyamatosan dolgozzuk fel. Erre csak abban az esetben van lehetőségünk, ha a kért anyagok határidőre megérkeznek. A kiadványban előforduló esetleges hibák megelőzése végett grafikus-tördelő kollegánk az Önök cégének cégbemutató- és reklámoldalait nyomdailag előkészíti és ellenőrzésre megküldi Önöknek. Nyomatékosan kérjük, hogy 2 munkanapon belül jelezzék a kívánt módosításokat!

  Ellenkező esetben nem tudunk felelősséget vállalni a cégbemutató- és reklámoldalak megjelenéséért és tartalmáért. Kérjük megértésüket és együttműködésüket annak érdekében, hogy az esetleges félreértéseket, problémákat elkerüljük!


  !!! HATÁRIDŐ: 2019. MÁRCIUS 8. !!!

  3. NÉVJEGYKÁRTYA

  A kiállítók rendezvényre érkező munkatársai számára nyakba akasztható névkártyát készíttetünk. A névkártya elsősorban a látogatók tájékoztatását szolgálja, valamint a svédasztalos jellegű meleg ebéd helyszínére történő belépéshez is szükséges. A névkártyákon a cég neve, valamint a munkatársak neve és beosztása szerepel. A névkártyákon a cég nevét a Megrendelőn megadott standfelirat szerint szerepeltetjük.

  Kérjük, hogy a börzére érkező munkatársaik nevét és beosztását 2017. március 31-ig a honlap regisztrált felhasználóknak szóló felületén szíveskedjenek megadni!

  !!! HATÁRIDŐ: 2019. ÁPRILIS 5. !!!

  4. WEB-ES TÁMOGATÁS / REGISZTRÁCIÓ

  Az Állásbörze hivatalos honlapja: www.uni-miskolc.hu/allasborze
  A kapcsolattartás megkönnyítése, a rendezvény gördülékeny előkészítése érdekében regisztrált felhasználóknak szóló oldalt hoztunk létre (Ügyfélkapu).

  A regisztrált felhasználóknak lehetőségük van:
  - a Megrendelő (I., II, III.) (Ügyfélkapu) elektronikus formátumban való letöltésére,
  - a kérdőívek (Cégbemutató, Szakmai Gyakorlat) (Ügyfélkapu) online kitöltésére, vagy elektronikus formátumban való letöltésére,
  - az Állásbörze Kalauzba kerülő színes reklámanyagok, kitöltött kérdőívek, reklámfilmek felmásolására.

  - a börzére érkező munkatársak névkártyáján szerepeltetendő név és beosztás feltöltésére.

  REGISZTRÁCIÓ

  A regisztráció feltétele a cég és a céges kapcsolattartó megfelelő adatainak megadása az ÜGYFÉLKAPU (Ügyfélkapu) alatt érhető REGISZTRÁCIÓ menüpontban és annak elküldése részünkre. A kívánt felhasználói nevet és jelszót Önök fogják megadni. A megadott adatokat a rendszer elpostázza kollégánknak, aki manuálisan ellenőrzi az adatokat, majd értesítést küld a megadott e-mail címre a regisztráció megtörténtéről.

  BEJELENTKEZÉS

  Ezt követően van lehetőség az ÜGYFÉLKAPU alatt elérhető BEJELENTKEZÉS (Ügyfélkapu) menüpontban a felhasználói név és jelszó segítségével a regisztrált felhasználóknak szóló oldalak elérésére.

  A Kérdőíveket (Cégbemutató, Szakmai gyakorlat) a www.uni-miskolc.hu/allasborze honlap regisztrált felhasználóknak szóló oldalán online (Ügyfélkapu) kitölthetik. Kérjük, ha módjukban áll, a kérdőívek online kitöltését válasszák, mert ez megkönnyíti és gyorsítja számunkra az adatok feldolgozását! A Kérdőívek formanyomtatványa megtalálható az információs anyagban vagy a regisztrált felhasználók elektronikus formátumban letölthetik a honlapunkról (Ügyfélkapu). A kitöltött kérdőívet feltölthetik a regisztrált felhasználóinak szóló oldalra (Ügyfélkapu), vagy megküldhetik a huglie@uni-miskolc.hu e-mail címre is. A kiállítók börzére érkező munkatársai névkártyáján szerepeltetendő név és beosztás megadására kizárólag itt van lehetőség.

  4. KAPCSOLAT

  Miskolci Egyetem Hallgatói Szolgáltatások Igazgatósága
  3515 Miskolc-Egyetemváros, A/1 mfszt. 7.
  Telefon: 46/565-368 • Mobil: 30/555-1824, 70/415-1465
  E-mail: huglie@uni-miskolc.hu • Web: www.uni-miskolc.hu/allasborze
  Postázási cím: Állásbörze Nonprofit Kft. 3515 Miskolc, Pf. 57.