Kedves felvételt nyert hallgatók!

Először is szeretnék gratulálni a sikeres felvételidhez, köszöntelek a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Azt biztosan állíthatom, hogy életed legszebb, legkalandosabb évei állnak előtted. Az első és talán a legmeghatározóbb élményed a Gólyatábor, vagy ahogyan mi hívjuk, bALEKHÉT lesz, ahol új barátokra, kapcsolatokra tehetsz szert és kis ízelítőt kaphatsz a Miskolci Egyetemi virtusból.

A bALEKHÉT remek lehetőséget teremt arra, hogy megismerd leendő évfolyamtársaidat és találkozhass felsőbb évesekkel, akik bár a vizsgáknál nem foghatják a kezed, de minden másban segítségedre lehetnek a diákéveid alatt.

Ha nem akarsz kimaradni ebből a 4 napos élményből, jelentkezésed leadhatod a gólyatábor fül alatt, illetve a postán és e-mailben kiküldött jelentkezési lapok segítségével. !FONTOS!, hogy a jelentkezésed csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha az a meghívóban leírt módon történt.

Biztos vagyok benne, hogy tanulmányaid méltó folytatása lesz a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara, eddigi kitartó munkáddal már bizonyítottad, hogy köztünk a helyed. Campusunk több százéves hagyományrendszeren alapszik, melynek remélem hamarosan Te is részese leszel.

Az elkövetkezendő évekhez sok sikert és kitartást kívánok!

Baráti üdvözlettel,

Marczis Gábor Donát
ME-ÁJK HÖK Elnök

Vissza az előző oldalra

2018. July 20. - 10:14