Keressük Magyarország Legizmosabb Egyetemét!

Koncepció rövid összefoglalása:

Keressük az ország Legizmosabb Egyetemét!

Ha részt veszel a „Keressük az ország Legizmosabb Egyetemét!” kihíváson, nemcsak edzettségedet, de szerencsédet is próbára teheted.

 

Nyerhetsz egyéniben:

Intézményenként 3 szerencsés résztvevő egy-egy 10.000 Ft-os Decathlon sportszer-utalvánnyal gazdagodhat.

 

Nyerhetsz csapatban is:

A 2017 Legizmosabb Egyeteme Fődíj*

 

1 millió Ft értékű Decathlon sportszer-utalvány.

 

A Legizmosabb Egyetem intézményi főszervezőjét egy 50.000,- Ft értékű Feldobox wellness utalvánnyal díjazzuk.

 

#legizmosabbegyetem

 

A program megvalósítását a Szerencsejáték Zrt. támogatja.

 

*Értékelési szempont: Az egy tanintézmény összes versenyzője által megemelt súly összege x a regisztrált intézményi hallgatók létszámának arány alapján a legmagasabb értéket elérő egyetem vagy főiskola.

 

Célkitűzés: a kampány közvetlen célja, hogy minél több hallgató mozduljon meg a 2017. május 2-19. közötti időszakban.

 

Hosszú távú cél: megkezdődjön egy szemléletváltás a sportosabb, egészségesebb életmód követése felé.

 

Kulcsvizuális elem: Aranyszínű kettlebel – 2017 Legizmosabb Egyeteme felirattal

 

A kampány arca Lám Bálint (becenevén „a Torony”) birkózó

 

Universiade bronzérmes (2013. Kazany, 27. Nyári Universiade KF-120 kg), kétszeres Egyetemi világbajnok 130 kg-ban (2014. Pécs, 2016. Çorum) a Testnevelési Egyetem hallgatója, az Év Egyetemi Sportolója díj birtokosa (2016)

Versenyfelhívás

Az intézmények a május 2-19. közötti kampány időszakban bármikor, de csak egy kiválasztott napon szervezhetik meg a versenyt.

 

A feladat leírása:

Egy-egy darab 2 illetve 4 kg-os logózott kettlebellel a promóciós padlómatricán lévő lábnyomba állva, a kettlebelt két kézzel emelve/tartva kell minél több guggolásból felállást elvégezni.

 

A versenyre történő jelentkezési szándékot, és a verseny lebonyolítására kijelölt napot és helyszínt kérjük, hogy az intézmény 2017. április 25-ig jelezze a MEFS felé: eva.kegyes@mefs.hu

 

A verseny dokumentálása a hallgatók regisztrációjával, és a versenyről készült fénykép(ekk)el történik. A versenyre a MEFS versenybírót küld ki, aki ellenőrzi a lebonyolítást és az adminisztráció pontosságát.

 

A versenyt a választott nap folyamán a hallgatók bármikor elkezdhetik, egész nap végezhetik, azonban javasoljuk úgy szervezni, hogy a regisztrációkat, illetve a fotó(ka)t a nap végén, legkésőbb 24:00 óráig elküldhessék a szervezők.

 

Az adatokat (regisztrációk, fotók) a választott napon 24.00 óráig kell eljuttatni elektronikus formában (xls. vagy szkennelt papíralapú regisztrációs ívek, csatolt fotók jpg) a MEFS email címére: eva.kegyes@mefs.hu

Amennyiben nagyméretű dokumentumokról van szó (pl. képek, pdf), javasoljuk, hogy Wetransfer segítségével történjen a továbbítás a MEFS email címére.

 

Szabályok:

 

Egy hallgató többször is emelhet a nap folyamán. (Ebben az esetben is csak egyszer számít bele a létszámba, mivel egy regisztrációja van, az emelt súlyba viszont beleszámít az eredménye.)

Lányok, fiúk egyaránt emelhetik mindkét kettlebelt, megkötés ezzel kapcsolatban nincs.