Állásbörze a Miskolci Egyetmen

 

Nyitva tartás: 2017. április 5-én, szerdán 10-16 óráig

Helyszín: a Miskolci Egyetem előcsarnoka, díszaulája

A Miskolci Egyetemi Állásbörzét idén tavasszal huszonharmadik alkalommal, a Szakmai Gyakorlati Börzét nyolcadik alkalommal rendezzük meg. A rendkívüli hasznossággal bíró rendezvények célja, hogy közvetítsék a vállalati igényeket és a lehetőségeket, melyek közül a végzős – és nem csak végzős – hallgatók szemezgethetnek, vagy épp információkat gyűjthetnek a jövőre nézve.

A 2017. évi Állásbörzén több mint 70 állásajánlatot vagy egyéb karrierlehetőséget kínáló, közvetítő cég lesz jelen, a Szakmai Gyakorlati Börzén 7 szervezet képviselteti magát.

 

Az állásbörzére diplomázó hallgatókat és fiatal diplomásokat várunk, nincsenek állásajánlatok középfokú végzettséggel rendelkezőknek. Tekintettel arra, hogy a későbbi sikeres elhelyezkedés kulcsa a tudatos karriertervezés, erősen ajánlott a részvétel az alsóbb éveseknek is, akiknek remek lehetőségeket kínál a börze a szakmai gyakorlati helyek feltérképezésére, „karrierinformációk” begyűjtésére és tapasztalatszerzésre egyaránt.

 

KARRIERÉPÍTÉS < TAPASZTALATSZERZÉS < KAPCSOLATÉPÍTÉS

A Börze látogatói, az álláskeresők részletes információkat kaphatnak a cégek kiválasztásért felelős szakembereitől, hogy mire is számítsanak a felvételi eljárások során. Azt is megtudhatják, hogy milyen feltételeknek kell eleget tenniük ahhoz, hogy egy adott cégnél dolgozhassanak. A látogatók előzetesen tájékozódhatnak a kiállító cégekről a www.uni-miskolc.hu/allasborze oldalain, és a rendezvény hivatalos kiadványából, az Állásbörze Kalauzból is. A börzén további hasznos kiadványokkal lehet gazdagodni: elérhető lesz az ÁllásStart és a Karrier Plusz.

 

Látogass el 2017. április 5-én a campus színes palettájú Állásbörzéjére és a Szakmai Gyakorlati Börzéjére, és feltétlenül hozd magaddal megfelelő példányszámban az önéletrajzodat, amit a felkeresendő standoknál hagyhatsz!

 

www.uni-miskolc.hu/allasborze