Irány a HVG Állásbörze!

Szívesen felutaznál Budapestre, a HVG Állásbörzére, de bonyolult megtervezni a fővárosba utazást? Érdekelnek hazánk vezetői munkaadóinak aktuális lehetőségei, de eddig nem tudtad személyesen feltenni nekik kérdéseidet? A távolság és a pénz ennek most nem lehet akadálya!

 

59097637 - transport, tourism, road trip and people concept - happy young women or friends in travel bus taking selfie by smartphone

UTAZZ INGYENESEN 2017. március 9-én a rendezvényre!

 

Miért éri meg felutazni?

  • Keress akár hallgatóknak, akár frissdiplomásoknak szóló pozíciókat, itt megtalálhatod, hiszen 200+ kiállító lehetőségeivel ismerkedhetsz meg egy helyen.
  • A BT ElőadóTerén 18 előadás vár, akár Gundel Takács Gábor vagy akár Iszak Eszter tapasztalatait, tanácsait is meghallgathatod.
  • Regisztrálj, gyere el és harcba szállhatsz az értékes ajándékokért! Részvételeddel megnyerheted akár az Xbox One-t is a Microsoft felajánlásából!

 

 2

Leveledet követően legkésőbb 2 munkanapon belül keresünk Téged a további teendőkkel kapcsolatban! A nagy érdeklődésre való tekintettel idén csak azoknak tudunk helyet biztosítani a buszon, akiknek legutolsó diplomája nem régebbi három évesnél.
Üdvözlettel:
a HVG Állásbörze szervezőcsapata