Front-end fejlesztő gyakornok

Munkakör: Frontend-fejlesztő gyakornok
Munka ideje: heti 20 óra
Munka hossza: folyamatos
Munkavégzés helye: távmunka, esetenkénti személyes találkozással (Budapest)
Fizetés: versenyképes, tapasztalat függvényében megállapodás szerint
Mi egy kicsi, de nagy partnerekkel dolgozó marketing ügynökség vagyunk, de mi is fel szeretnénk nőni. Ezért keresünk hosszú távra keresünk egy talpraesett, agilis, önálló munkavégzésre is képes, frontend-fejlesztő gyakornok kollégát. A munkavégzés rugalmas, és távolról végezhető, de szeretnénk veled néha személyesen is találkozni. Nagyságrendileg heti 20 órában számítanánk rád, de ha éppen beüt a vizsgaidőszak, természetesen az sem gáz, ha kevesebbet tudsz ránk szánni. Mindezért természetesen a tapasztalatoddal és a munkáddal arányos tisztes fizetséget kapsz.

Feladatok:
A feladataid elsősorban weboldalak site buildelése illetve a már elkészült oldalakon a tartalom karbantartása, hírlevelek készítése/kiküldése lesz. A munka jellegéből adódóan mindenképpen beszélned kell egy pár “idegen nyelven” és ismerned kell még pár nélkülözhetetlen szoftvert is. Légy barátságban az APIkkal és a szemantikus webbel. Listába szedve valahogy így:
– HTML5 és CSS3
– Responsive site-build, elsősorban Bootstrap,
– Böngésző és email kliens független site-build
– JavaScript, JQuery
– WordPress
– Photo Shop / Gimp / Inkscape

Persze, ha máshoz is értesz az sem hátrány, de semmiképpen sem feltétel. Nem kell, hogy mindenből perfekt legyél, de az fontos, hogy érezd magadban a csí-t, hogy folyamatosan újat tanulj. Ebben természetesen segítünk is, de mint tudjuk “Nincs királyi út!” És végezetül itt egy lista, amit jó lenne ha tudnál, vagy akard tudni:
– Git / SVN
– PHP / Symfony
– MySQL / PostgreSQL
– Redis / MongoDB
– Angular JS / Node Js
– Clean Code / Solid / TDD / BDD

Ha tetszik amit olvastál, és képesnek érzed magad, akkor küldd el az önéletrajzod és néhány referencia munkádat a careers@wic-way.com e-mail címre és a lehető leghamarabb megkeresünk.