HVG Állásbörze

Érdeklik a munkaerő-piac aktuális trendjei? Állást vagy képzést keres? Szívesen megismerné hazánk meghatározó vállalatai által kínált karrier lehetőségeket? Akkor jöjjön ki szeptember 25-én, holnap a HVG Állásbörzére a SYMA Rendezvényközpontba!

A legfontosabb előny: a személyes találkozás lehetősége

Az kijelenthető, hogy az önéletrajz nem mindig elegendő ahhoz, hogy bizonyítsa a cégek számára az ön rátermettségét. Egy állásbörzén viszont a vállalatok képviselőivel személyesen elbeszélgetve bebizonyíthatja szakmai felkészültségét. Így az ön által leadott CV a találkozás által többlet tartalommal telik meg, amely a „nagy döntés” pillanatában bizony mérvadó lehet!

Több mint állásvásár

Kerüljön lépéselőnybe a munkaerőpiacon az álláskereséssel és munkavállalással kapcsolatos előadások segítségével! Hogyan lehet sikeres a bértárgyalása? Mi is rejlik az álláshirdetések mögött? Többek között ezekre az aktuális kérdésekre is választ kaphat a szakértői előadásokat hallgatva.

Böngésszen gyorsan – akár már mobilról is!

Ha nem akar lemaradni semmiről, már menet közben is folyamatosan követheti a rendezvénnyel kapcsolatos híreket. A reszponzív megoldásnak köszönhetően, akár mobilon vagy táblagépen is egyszerűen kezelheti a letisztult, megújult oldalt.

Regisztráljon, és találja meg az ön számára

Bővebb információ a programokról és jelentkezésekről a HVG Állásbörze oldalán!

Üdvözlettel:testhezálló karrierlehetőséget!
A HVG Állásbörze szervezőcsapata