Elérhetőségeink

 • 3515, Miskolc-Egyetemváros
  A/1 mfsz. 7

  Tel:
  46/565-111/11-34, 11-04
  Fax:
  46/364-878
  E-mail:
  mehok@uni-miskolc.hu

Kispályán nagy reményekkel

Az első próbatétele a MEFOB-on való indulás volt az egyetem női futsalcsapatának, és a mutatott játék optimizmusra ad okot. A férfi kispályás labdarúgók pedig már tartalékcsapat létrehozásában gondolkodnak.A lányok a MEFOB-on sikerrel vették Eger csapata ellen az első fordulót, a második körben pedig tisztes helytállást követően, minimális különbséggel maradtak csak alul Debrecen csapata ellen. Játékuk optimizmusra ad okot, így a csapat mindenképp indul az Universitas Bajnokságon is.

A MEAFC férfi kispályás labdarúgói a városi bajnokság második osztályának bajnokaként a Kőhalmi-kupán az előkelő 4. helyezést érték el. A sikeres eredményeknek köszönhetően a MEAFC tartalékcsapatot kíván indítani a harmadosztályban, erős bázist képezve a felsőbb osztályban szereplő csapatnak.

- Az egyetemen a sportban dolgozó szervezetek célja a sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása a testnevelés órák, az intézményi szabadidős sportesemények, illetve a bajnokságok versenyrendszerének keretében – mondta el ennek kapcsán Boda Péter, a Sportlétesítmények vezetője, hozzátéve: ennek az alapgondolatnak megfelelően kezdeményezték az egyetemi női futsalcsapat létrehozását is. Az év eleji toborzás során mintegy hatvan lány közül választották ki a jelenlegi keret tagjait, ez is jól tükrözi az igényt a szervezett keretek között zajló sportolás iránt.

Forrás: MERtnet

Hozzászólások le vannak titva.